Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Annayake, the key tot een mooie huid

Door Tiany op 04.06.2013

Ik kan het niet genoeg benadrukken, maar the key tot een mooie huid is drinken, drinken en nog eens drinken! Geen booze natuurlijk, maar wel tonnen water! Lukt het je niet om elke dag ten minste 1 liter water te drinken, dan kan Annayake je hierbij helpen. De laboratoria van Annayake hebben namelijk besloten om een nieuwe productlijn te wijden aan de belangrijkste behoefte van iedereen; hydratering!


Foto: skindeepstudio.com.

Al meer dan 20 jaar geeft het schoonheidsmerk de verfijnde principes van het Westen door aan haar klanten. Voor haar nieuwe lijn richtten de onderzoekers zich op een sterk hydraterende formule die de jonge huid constant gehydrateert. Ze lieten zich inspireren door een schoonheidsgeheim dat afkomstig is uit het Edo tijdperk. Dit geheim kan je in het boek der Kennis, een handboek gewijd aan schoonheid voor ontwikkelde vrouwen uit die tijd, vinden. Mysterious!

Deze producten beschermen de huid die aangetast werd door agressieve invloeden van buitenaf en herstellen de natuurlijke hydrateringsmechanismen. Met 24 UUR wil Annayake ervoor zorgen dat vrouwen zich niet alleen goed voelen, maar dit ook gaan uitstralen. Met deze producten wordt het vochtgehalte op peil gehouden, ongeacht de seizoenen. Regen, storm, sunshine, bring it on!

Hieronder vind je enkele producten van Annayake die je zeker eens uit moet uitproberen!

1. Soin perfecteur Hydration Continue

Deze beauty cream is niet alleen enorm hydraterend, maar hij vervaagt ook oneffenheden en maakt de huidtextuur fijner. Je huid zal er iedere dag perfect gehydrateerd uitzien. Hierdoor voel je je niet alleen goed vanbinnen, maar ook vanbuiten.

Dit product raad ik aan voor mensen die een huid hebben die snel gaat glimmen. Het werkt enorm corrigerend dankzij de werking van de reflecterende poeders die je een absoluut mat resultaat geven.

Soin perfecteur hydratation continu  € 49,95 - Parfuma

2. Crème légère hydratation continue

Dit schoonheidsproduct voorziet je huid van vocht en maakt je opperhuid zichtbaar voller. Hierdoor oogt je huid onmiddellijk frisser en voelt die ook aangenamer en zachter aan! Deze superzachte crème trekt snel in je huid. Dit is een echt aanrader!

Crème légère hydratation continu - € 49,95 - Parfuma

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded