Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Very fab & very chic: red lipstick

Door Tiany op 03.06.2013

Make-up kopen voor ieders budget? Het is mogelijk! We tonen je bij deze wat make-up die past bij ieders budget. Het werk heeft nog niet gestort of je bent in een heuse shopping spree? Belmodo is the place to be! Rode lippenstift is een must-have voor in je make-up bag. Sommige vrouwen zoeken jarenlang naar die perfecte rode lippenstift, maar als je die uiteindelijk vindt, dan kan je dag niet meer stuk! Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de right shade koopt.

1. Very chic

Je heb een sollicitatie, een date of een etentje met de girls? Rouge Coco Shine is de ideale lippenstift voor elke gelegenheid. Bij het aanbrengen van deze lippenstift zie je er fris en charmant uit. De rode kleur is ook not to much! Met Rouge Coco Shine hoef je je lippen niet bij te werken door de 8 uur durende hydraterende werking. Say whaaat?! Je hebt niet eens het gevoel dat je lippenstift aanhebt! Hij is feather light! Je vindt hem in de parfumerie voor 31,-.

2. Very Fab

Deze lipstick is voor alle independent women die geen tijd hebben om hun make-up bij te werken, maar er de hele dag fabulous uit moeten zien. It’s a hard world! Let your lips do the talking tijdens die saaie vergadering en steel de show met je rode lippen. De nieuwe Ultra last lipstick van NYC Colors zorgt ervoor dat stoplichten op rood springen en mannelijke automobilisten verward raken! Door zijn unieke formule voelen je lippen heerlijk aan en hij blijft maar liefst 6 uur op je luscious lips! De Red Rapture is yours voor slechts 2,99 exclusief bij de Kruidvat.

Think red!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded