Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lancôme x Alber Elbaz: 1st glimpse!

Door Tiany op 01.06.2013

Het is zover! De limited-edition collectie van Lancôme en Alber Elbaz zal op zaterdag 15 juni 2013 in de winkelrekken liggen. Als je niet kan wachten, kan je op maandag 3 juni 2013 al genieten van een filmpje van de ontwerper himself. Met deze film wil hij de samenwerking met het schoonheidsmerk vieren!

Can I have your attention?! Deze week verschenen er al 3 teasers op de Facebookpagina van Lancôme. In deze filmpjes, die slechts enkele seconden duurden, kwamen de sketches van Alber Elbaz tot leven

Het duurde 6 maanden om al zijn sketches te animeren! Say what?! De movie stars van de film zijn de mascara's. De Alber Elbaz x Lancôme limited-edition collectie bevat naast mascara's, ook paletten oogschaduw en valse wimpers! Can't wait!

Bekijk hieronder alvast de eerste filmpjes! Voor de rest stuur ik je graag door naar de Lancôme Facebookpagina.Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded