Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Neon Beauty

Door Kim op 31.05.2013

Neon is hot, hot, hot en dat bedoelen we dan op de trendy manier. Het is nog steeds een populaire zomertrend, waar je meer over kan lezen in het Belmodo artikel Summer trend: Neon, maar ook in de beautywereld wordt er volop geëxperimenteerd met allerlei neon kleurtjes. Op de zomerse catwalks zagen we heel wat beauty looks verschijnen die ons maar al te graag uit onze dagelijkse comfortzone van zwarte mascara en zachtroze blush halen. Time to get your neon on!

Bij Michael Kors gaan ze voor limoengroen (rechtsonder) , terwijl Monique Lhuillier (linksonder) voor azuurblauw kiest. Het populaire model Cara Delevingne werd ook meer dan eens gespot met een neon kleurtje op haar mooie gezicht.Als je nog niet meteen klaar bent om de blauwe, roze of paarse mascara boven te halen of je vindt een neon look voor de ogen net iets teveel, kan je simpelweg kiezen voor de neon lips. Onze favoriet is hot pink, welke neon kleur verkies jij zelf?

page loaded