Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kiehl’s komt naar Brussel!

Door Angelique op 30.05.2013

Brussel watch out, Kiehl's is coming your way! Na de Kiehl's stores in Antwerpen en Gent is het eindelijk de beurt aan BrusselYeey! 

Onze hoofdstad, met zijn internationale allures ligt Kiehl's na aan het hart. De nieuwe shop-in-shop zal te vinden zijn in het hartje van Brussel. In deze winkel zal een team klaarstaan met professionele tips en advies. Je krijgt er ook een persoonlijke huidconsultatie, zodat je er zeker van bent dat je het perfecte Kiehl's product vindt. Je komt er bovendien het verhaal achter de Kiehl's producten te weten.

Bij het binnenkomen word je meteen ondergedompeld in het typische interieur. Neon, een gouden kroonluchter, een rode bakstenen muur en heel wat foto's. Love it!

Wacht niet langer en ga op dinsdag 4 juli 2013 een kijkje nemen in de nieuwe flagship store te Brussel. Mensen die niet genoeg krijgen van Kiehl's én een job zoeken, kunnen een mail sturen naar [email protected]. Goodluck!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded