Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Smooth legs met Silk-épil 7 van Braun

Door Angelique op 28.05.2013

We zeggen het al enige tijd bij Belmodo: we kunnen niet wachten tot de zon volop gaat schijnen! Af en toe vangen we al een glimpse van haar op. Zorg dus dat je benen ieder moment ready to be seen zijn. En dan is het Braun to the rescue!

BelmodoAngel testte de epilator Silk-épil 7 SkinSpa al uit. We steken het niet onder stoelen of banken, Belmodo is hooked aan de epilators van Braun!

De Silk-épil 7 wet & dry epilators van Braun zijn de perfecte partner in crime om te vechten tegen die hairy legs. Binnen het Silk-épil 7 wet & dry assortiment zijn er 4 verschillende epilators. Zo is er voor ieder wat wils en kan je de epilator met het juiste opzetstuk uitkiezen. 

Alle 4 de epilators verwijderen de kortste en fijnste haartjes tot zelfs de mini mini’s van 0,5 mm lang. Ze maken ook allemaal gebruik van de Close-Grip technologie, whuuut? Het Close-Grip epileerhoofd bevat 40 pincetjes die zorgen voor de grondigste ontharing ever!

De Silk-épil 7 wet & dry epilators van Braun zijn ideaal in de badkamer. Omdat ze draadloos zijn, kunnen ze zowel droog als in bad of onder de douche worden gebruikt. Braun ontwikkelde de epilators speciaal zo dat ze kunnen gebruikt worden in warm water, dit is ontspannend en kalmerend. De warmte verbetert je circulatie en verhoogt het comfort van het epileren, terwijl het je huid minder gevoelig maakt.

Om het comfort van epileren nog meer te verhogen, kun je je huid voorbereiden met de Olaz verkoelende vochtige doekjes die je bij iedere epilator erbij krijgt. Het is duidelijk, Braun heeft aan alles gedacht, om het epileren superduper aangenaam te maken. 

Ladies, dit is een must in je badkamer! Je benen blijven 4 weken lang glad, na het gebruik van de Silk-épil 7 wet & dry epilators!

Neem zeker eens een kijkje op de website en de Facebookpagina van Braun voor de verkooppunten en prijzen. Meer tips & tricks, redenen om te ontharen, hoe je het beste onthaart en verzorging na het ontharen vind je hierHup hup hup, maak je benen Braun ready voor de zomer, girls!

page loaded