Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

It’s a man’s world!

Door Michael op 28.05.2013

It's a maaaaan's world... In series en films zien we vaak hotties voorbijgaan, die net uit hun bed lijken te ontwaken. Je zou denken dat ze niets doen om er zo cute uit te zien, maar you're wrong! Niets is minder waar, they dooo! Belmodo toont je hoe mannen met enkele producten die sexiness kunnen creëeren! Watch and learn!

1. Be adventurous

De meeste mannen houden wel van wat sport. Regen, wind of sneeuw houden ze niet tegen. Ze zijn altijd wel in voor wat avontuur! L'Occitane lanceert een nieuwe aquatische geur, die je doet denken aan onstuimige waterlopen. Het is enorm belangrijk dat jullie je gezicht reinigen. Make-up of geen make-up, mannen moeten hun gezicht ook diep reinigen om onzuiverheden te voorkomen. Deze gelaatsreiniger zorgt ervoor dat je instant opgewekt bent. Na enkele seconden is de huid volmaakt schoon en fris. You're ready to go, you pretty boy

L'Occitane, Verdon Pure Face Wash, € 12,-, Alle drogisterijen 

2. Look sexy

Wil je ook dat je mooie haren wapperen tijdens een autoritje just like in the movies? Probeer head & shoulders! Het voorkomt een hoofdhuid die jeukt, dus je hoeft je geen zorgen te maken over je kapsel dat uit model raakt. Ook voetballers zijn fan! Iker Casillas en Real Madrid, does it ring a bell? Deze haarshampoo zorgt ervoor dat je je sport goed kan beoefenen, zonder dat er maar iets je belet. Het biedt zo'n 72 uur verlichting tegen jeuk en helpt tegen roos! Scooore

Head&Shoulders, Itchy Scalp Care shampoo, € 4,99, Alle warenhuizen en drogisterijen

3. Work out!

Fitness is a way of life geworden. In elke stad tref je wel enkele fitnesscentra. Na een lastige en moeilijke workout sluit je af met een heerlijke douche. Voortaan kan je nòg meer genieten van dit moment door de AquaFitness shampoo te gebruiken. Door z'n explosie van frisheid, waan je je na iedere fitness-sessie in de oceaan. De douchelgel, bestaande uit zeewater, oligo-elementen en mineralen, is milieuvriendelijk en parabeenvrij. Gebruik daarna de deodorant van Aquafitness. Deze deodorant hoef je slechts 1 keer aan te brengen. Je ruikt hem 24 uur lang! Hmm freshness! Zeg byebye aan witte of gele strepen, want deze must-have deo bevat een specifieke technologie die ze voorkomt. How cool is that?!

Biotherm, Aquafitness shampoo, € 24,-, Te koop in alle parfumeriën en schoonheidsinstituten

4. Take care of yourself

Een goede, hydraterende en matterende gel is ook een must! De Hydrating Gel van ICI PARIS XL Homme verbetert onmiddelijk het uitzicht en het aanvoelen van de huid. De gel bevat gletsjerwater en salie-extract, die ervoor zorgen dat de huid niet uitdroogt. Je krijgt instant een babyzachte huid! Cute! Deze balsem is ideaal voor mannen met een vette huid. Hij zorgt er namelijk voor dat de aanmaak van talg onder controle gehouden wordt, je huid niet zo hard glimt en je poriën vernauwd worden. Je brengt hem best 's ochtends en 's avonds aan om het karakter van de huid beetje bij beetje te normaliseren!

ICI PARIS XL, Hydrating Gel, € 12,95, ICI PARIS XL

5. Be the guy who's turning heads!

Voordat je het huis verlaat, kan je nog wat parfum sprenkelen. Coco Chanel zei ooit "A girl who doesn't wear perfume has no future," wel dat geldt ook voor boys! Je weet gewoon nooit wie je tegenkomt, just in case! Vrouwen zijn gek op mannenparfum! Kies een geur waar citrus, water en hout de toon zetten, zoals de Burberry Summer Limited Edition For Men. Je ruikt lekker en je zit onmiddelijk in die zomersfeer. En plus, het is een limited edition, je zal dus niet alleen hoofden draaien, maar iedereen zal zich ook afvragen wat je draagt! Who's that guy?

Burberry, Burberry Summer Limited Edition For Men, € 52,-, Bij de erkende parfumeriezaak

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded