Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Killer Mascara’s

Door Tiany op 27.05.2013

Going out for a party? Niets spreekt meer dan je ogen! Zorg dat je er geweldig uitziet en deze mascara's zullen daar zeker bij helpen... Met die perfecte blik verleid je elke man die in je vizier komt!

1. Doll eyes

Een mascara die iedereen hypnotiseert? Zoek niet langer, want Lancôme brengt samen met Alber Elbaz een mascara uit die omhuld is in een couture jasje. Want to have? Yes, I do! Deze mascara zorgt ervoor dat je ogen breder, intenser en gelift lijken. Door z’n extra zwarte tint, krijg je verbazingwekkende Hollywood ogen. Up and top glamour baby! Dankzij z’n bol borsteltje wordt elk wimpertje gesepareerd, waardoor een geweldig volume gecreëerd wordt. Dream!

Hypnôse, doll eyes - € 33,-. Alle parfumerieën.

2. Eyes to kill

Independent woman die haar mannetje at all times staat? We know what you need! Giorgio Armani ontwierp een mascara die je wimpers nòg meer volume geeft! Als je het mij vraagt is deze mascara het ultieme wapen in de verleidelijkheid. Diepte en meer intensiteit, dat kan je verwachten bij deze must-have mascara! Eyes to kill zorgt ervoor dat je wimpers gescheiden worden en dat ze voller worden. Killer heels en deze Eyes to kill mascara, Ik daag je uit

Giorgio Armani, Eyes to kill, € 33,50. Parfuma Antwerpen & Galeria Inno Brussel

3. The longer the lash, the brighter the smile

Lichte en gezonde make-up? Daarvoor moet je aankloppen bij Jane Iredale. Deze Beautyqueen introduceert een nieuwe mascara die je weelderige en mooie wimpers geeft. Deze mascara is geschikt voor iedereen, ongeacht de leeftijd, haarkleur of huidskleur. Hij is voor alle ladies die een intense blik willen. Zijn unieke formule die bestaat uit mineralen, zorgt ervoor dat wimpers perfect tot hun recht komen. Deze mascara loopt niet uit, klontert niet en is waterbestendig. You won’t believe your eyes! Hij mag zeker niet ontbreken in je make-uptasje, helll nooo!

Jane Iredale, Longest Lash - € 29,90. Bij de erkende schoonheidsspecialisten

4. Revolutionaire mascara

Een mascara die noooit uitdroogt, van de eerste tot de laatste dag? No way! Toch wel, Helena Rubinstein brengt de allereerste mascara op de markt die niet uitdroogt. Elke dag creëer je met deze mascara volumineuze, lange en weelderige wimpers! Het borsteltje zorgt ervoor dat je mascara niet uitdroogt en dat hij optimaal blijft glijden. De inktzwarte kleur omgeeft de wimpers en spreidt ze op een haast onwerkelijke manier! Het lijkt surrealistisch! Dit mascarajuweeltje is een must-have voor de wimperdiva!

Helena Rubinstein, Surrealist Everfresh mascara. € 40,- Alle parfumerien & e-shop

5. Droomwimpers

Lange en perfect gekrulde wimpers, het lijkt een droom… maar dat is het niet! GOSH Cosmetics lanceert Growth Mascara en Growth Serum. Bij gebruik van het serum én de mascara, krijg je na 2 weken langere én dikkere wimpers! Woehoee! Bye Bye valse wimpers, nu kan het allemaal met deze wondermascara. Voor een optimaal resultaat gebruik je het serum best in de ochtend en ’s nachts. Deze mascara is ook geschikt voor wanneer je wat vollere wenkbrauwen wenst! Blink Blink!

Gosh – Growth Mascara & Growth Serum - € 11,49 & € 15,49. Bij Kruidvat

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded