Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

And the winner is… Aveda Stress-fix™

Door Angelique op 18.05.2013

De beautyexperts van Knack Weekend en Le Vif Weekend waren het er allemaal over eens: een tijdje geleden won Aveda stress - fix™ de Weekend Beauty Award in de categorie van Body. Het lijkt net alsof er in Beauty world elke dag steeds nieuwe producten bijkomen. Dat maakt het moeilijker om er uit te springen. Maaar Aveda did it!

De Aveda stress-fiix™ zorgt voor lichamelijke en geestelijke rust dankzij het klinisch bewezen stressverlichtende aroma. De producten zijn eco-cert gecertificeerd. De lekker ruikende geur bestaat uit lavendel, lavandin, muskaatsalie, wierook en vetiver. Mmm! Deze combinatie werd gecreëerd met behulp van aromatherapie. Volgens de jury dragen de producten zelf bij tot ontspanning. Zij raden de badproducten en body lotions aan voor een ultimate relaxation. Voor busy women of men, biedt de pulse point-roller soelaas!

1. Stress-fix™ body lotion

Deze bodylotion hydrateert het hele lichaam en kalmeert op basis van een klinisch bewezen, stressverlichtend aroma. 

2. Stress-fix™ badzout

Dit badzout is rijk aan suiker en mineralen met een klinisch bewezen stressverlichtend aroma. Als we de jury moeten geloven, dan is dit de key tot ultieme rust.

3. Stress-fix™ concentrate

De Stress-fix concentrate is een pure-fume rollerball met alweer een klinisch bewezen aroma. Het vermindert instant stressgevoelens. Say goodbye to stress!

Proficiat Aveda, nice job!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded