Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Liefde is… rode lippenstift

Door Tiany op 14.05.2013

Iedere vrouw zou een little black dress moeten hebben, net zoals iedereen een rode lippenstift zou moeten hebben. De rode lippen zijn niet meer van de catwalks en uit het straatbeeld te denken. Het kleurtje oogt sophisticated en zeer vrouwelijk. Sommige vrouwen durven het niet te dragen, want het is immers een eyecatcher. Have some guts! Heb je geen rode lippenstift? Waar wacht je dan nog op?! Rode lippenstift is een investering ladies. Om er zeker van te zijn dat je een goede, rode lippenstift koopt, zijn we op zoek gegaan naar de beste lippenstiften in lipstick wonderland!

1. Red Rapture

NYC colors is het er ook mee eens, rode lippenstift, it ain’t going nowhere! Deze lippenstift laat je lippen spreken door haar rijke en romige formule. Schreeuwen, kusjes geven, lieve woordjes fluisteren, iemand vertellen dat je om hem/haar geeft, wordt allemaal veel leuker wanneer je deze red lipstick draagt. De unieke formule zorgt er tevens voor dat je lippen een intense kleur krijgen. Je lippen voelen heerlijk zacht aan en ooh nog iets… het blijft zo’n 6 uur zitten op je lippen! Say what?! De Red Rapture haal je in je make-uptasje voor slechts 2,99, exclusief bij Kruidvat.

2. Bang Bang

Bang Bang, I shot you down! Niet met een geweer, wel met deze killer lippenstift. By Terry lanceert een nieuwe collectie lippenstiften die micro-pigmenten bevatten. Deze head over heels rode lippenstift drijft your man zonder twijfel gek. De Bang Bang lippenstift glijdt ook over je lippen, net als boter. Door de SPF 10 UV filter behouden je lippen een jonge en frisse uitstraling. Ze worden niet alleen beschermd door weersveranderingen, maar ook door pollutie. Wat shine, een goede moisturizer, een beschermer, need I say more? Deze red lipstick is de jouwe voor 29,-. Bestel hem via de By Terry webshop!

3. Le Rouge

Givenchy did it again! Het komt met een nieuwe lippenstift die door 1 simpele laag onmiddellijk een intense kleur geeft. Le rouge is een unieke lipstick die je lippen een sensueel, fluweelachtig gevoel geeft. Je wordt ook betoverd door de verschrikkelijk heerlijke geur. De geur werd ontwikkeld door François Demachy, een bedenker van geurcreaties, in samenwerking met Nicolas Degennes. Deze collab draaide uit in een must-have lippenstift die urenlang op je lippen blijft zitten en absoluut comfortabel is. Dit klein stukje red magic is te koop voor 34, 50, exclusief bij ICI PARIS XL

4. Rouge in love

Een lippenstift waarop je smoorverliefd wordt, dat is de Rouge in Love van Lancôme. Deze lippenstift is ideaal voor dagelijks gebruik. De Rouge in Love heeft een zachte textuur, die je lippen onmiddelijk hydrateert. Na het aanbrengen rest er ook geen plakkerig gevoel. Deze lippenstift is dus niet alleen invisible for the mind maar ook een show stopper voor the streets! Je lippen krijgen een mooie rode schijn en dit voor 6 uur lang! Heaven! Tip: breng de lipstick aan met de toppen van je vingers voor een amazing look! Rouge in love prijkt op je lippen voor de adviesprijs van € 30,-. Hij is te koop in alle parfumerieën.

5. Rouge Volupté Shine

And last but definitelty not least, Rouge Volupté Shine van YSL. Door deze rode kleur krijg je een dazzling glimlach. Deze lippenstift oogt classy chic en een beetje flirty. Haar felle glanzende kleur zorgt ervoor dat je heerlijk weelderige lippen krijgt. Ze krijgen ook een boterzachte textuur. Rouge Volupté Shine is simpelweg een lippenstift waar je snel verslaafd aan wordt. I'm hooked! De lippenstift ruikt naar lekkere exotische vruchten zoals mango. Bij het aanbrengen van de lippenstift smelt hij op de lippen! Love it! Het etui bestaat uit goud en is versierd met het logo van YSL. Deze blingbling is de jouwe voor € 33,- ! So chic! Beschikbaar bij alle parfumerieën.

Ga dit seizoen voluit voor rood! You won't regret it!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded