Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mix it up!

Door Angelique op 12.05.2013

Deze zomer it's all about color! Van Afrika tot Amerika, alle kleuren van de regenboog baby! Hoe feller hoe beter! Laat dat zwarte nagellakpotje eventjes staan en kies eens voor wat meer kleur. Strand, zee en zon, daarbij hoort een fleurig kleurtje! Mix and match, alles mag! Belmodo toont je how to rock your nails!

1. Beautiful disaster

Mix, match of mash it all up! Laat je gaan en kleur elke nagel in een andere kleur. Color blocking is nog steeds in and it ain't going nowhere! Choreographed Chaos, Harmonious Mess , Mayhem Mentality, Sparkling Garbage, Pretty-Ugly en Beautiful Disaster zijn de fantastische namen van deze collectie. Zoals je zelf kan zien, they don't don't match, dus jij hoeft dat ook niet te doen! Go crazy and over the top! In het leven mag je wel eens gek doen, niet?!

Orly, Mash Up - Adviesprijs € 7,62 - website Orly

2. Fashionable sporten doe je zò!

Ben je een sportieve chick, dan kan de collectie van Pronails je alvast bekoren. Zij brengen 6 lovely sportieve kleurtjes die je nagels laten knallen. Je krijgt er gegarandeerd een ultiem zon-, zee- en strandgevoel van! Je hebt de keuze tussen zongeblakerd geel, tropisch fuchsia, neon koraalrood, scuba blauw, oceaan groen en bikini roze. Meer zomers kan het volgens mij niet worden. Mix je jogging met je nagellakkleur en maak er zo een stylish looppak van! Who says sport can't be fashionable?

Pro Nails, Aquatics - 12,50 - Pro Nails shop of raadpleeg je nagellstudio.

3. Revolutionaire nagellak

Gelnagels laten zetten die je heel vlug kan veranderen? Ooit gehoord van Shellac? CND beschikt over prachtige nagellakken, maar nu ook over de nieuwste gellak, namelijk Shellac. Deze nagellak wordt vermengd met gel, waardoor de duurzaamheid en de glans van gel langer blijft. Je kan hem zeer eenvoudig laten verwijderen door deze simpelweg te weken. Je hoeft je nagel zelfs niet te vijlen, how crazy is that! Deze Shellac dient onder een UV-lamp uitgehard te worden. Op deze manier kan het product tot wel 3 weken op je nagels, met een fantastische hoogglans, blijven. Woehoee!

CND, Shellac - Voor prijzen raadpleeg je best je nagelstudio.

4. Showstopper nails!

Wanneer je de show wil stelen met dazzling fabulous nagels, neem je best de nieuwste kleurtjes van GOSH Nails Lacquer. Hun nieuwe kleuren - waar ik o zo gek op ben - zijn ontwikkeld op basis van de laatste trends. Waanzinnige kleuren dus! De nail polish heeft een dunne textuur en heeft een goed ontworpen kwastje, waarmee je de nagellak snel mee kan aanbrengen. Hij droogt snel en je krijgt een prachtige, langhoudende glans. Je hebt slechts 1 laagje nodig! Can this get any better?

GOSH, Nail Lacquers - 7,29 - Kruidvat 

5. Dip Dip!

Op en top vrouwelijk, dat is de Pure Color collectie van Estée Lauder. Deze kleurtjes passen bij elk type vrouw. Het zijn must-have basic kleuren die elke vrouw in haar make-uptasje zou moeten hebben. Voor een date met je hubby of een zakelijke lunch zijn deze kleurtjes perfect! Dip je nagels in deze potjes en wees de definitie van sexy! 

Estée Lauder, Pure Color Nail Lacquer - 21,72 - Bij de erkende parfumeriezaak

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded