Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

We love mommy!

Door Michael op 11.05.2013

Morgen, zondag 12 mei 2013 is de dag waarop onze lieve mommy’s in de bloemetjes gezet worden. Geen goedkope koffiemokken, mama verdient een amazing cadeau voor alles wat ze voor ons doet! It’s all about relaxing today! De mama's hoeven helemaal niets te doen. Het énige wat ze mogen doen is rusten, genieten en cadeautjes opendoen!! 

1. Lekker genieten

Sultane de Saba heeft het ultieme middel voor some relaxing time! Zij lanceren een wax op basis van schelppoeder en kokosnootpoeder. Hierdoor zal haar huid zijdezacht en betoverend aanvoelen. De dode huidcellen worden verwijderd en de huid voelt weer zuiver aan. Geef je mommy ook de lichaamsolie. Zo ondergaat ze een pure relaxing behandeling. Door de zoete geur van de exotische bloemen maant ze zich in een tropisch oord.

La Sultane de Saba, Wax, € 36,- bij Planet Parfum
La Sultane de Saba, Lichaamsolie, € 33,- bij Planet parfum

2. Heerlijk slapen & ontwaken

Spray de avond voor je mama gaat slapen wat Happy Mist in haar bed. De stimulerende geur van organic mandarijn en de kracht van Yuzu, zal ervoor zorgen dat haar geest en lichaam verfrist wordt. Niet alleen zal ze kunnen genieten van een heerlijke nachtrust, maar bij het wakker worden zal haar slaapkamer gevuld zijn met positive vibes. Ow yeah!! Ze zal niet weten wat haar overkomt! Talkin’ about a wake-up call! Na de douche kan ze gebruik maken van Touch of Happiness. Een rijke body-crème die heel wat anti-oxidanten en vitamine E bevat. Hierdoor zal haar huid zichtbaar versterken en herstellen. Door de heerlijke geur van zoete sinaasappel en cederhout wordt haar geest en lichaam in no time vrolijker! Happy

Rituals, Happy Mist, € 16,50 bij Rituals shops
Rituals, Touch of Happiness, € 15,50 bij Rituals shops

3. Kostbare geuren

Kostbaar, verfijnd en wondermooi, dat is onze mama! Daarom verdient ze ook een kostbaar cadeau. Bulgari lanceert Jewel Charms, een elegante parfum voor een prachtige vrouw. Gouden cederappel en meiklokjes zijn de ziel van dit parfum. Verwen je mama met dit heerlijk parfum. Deze Jewel Charm is ideaal voor een speciale vrouw op een speciale dag!

Bulgari, Jewel Charms - € 45,- bij de erkende parfumeriezaak

4. Grenzenloze liefde

Amor Amor is back in town! Het parfumflesje is roze, feestelijk en stralend, perfect voor moederdag. De oriëntaalse geur, gecreëerd door Pierre Negrin is als een liefdesappel en omschrijft alle emoties die je voelt voor je mommy! Bij het verstuiven ruikt je mama een explosie van frisse mandarijn- en abrikoosgeuren. Vervolgens vleit het hart zich als een kus op de huid. Een heerlijke geur die je al snel niet meer zal kunnen missen, net zoals je precious mama.

Cacharel, Amor Amor - € 40,- bij de erkende parfumeriezaak

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded