Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dior Addict Eau Délice

Door Koen op 10.05.2013

Daphné Groeneveld is addicted to Dior, want ze straalt als boegbeeld van het nieuwe parfum Dior Addict Eau Délice. De Amsterdamse schone mag zich uitleven op het strand van Saint-Tropez voor een reclamespot en fotoshoot door de beroemde modefotograaf Tim Walker. Oh the envy.

Dior Addict Eau Délice is voor elke vrouw die flirty, vrolijk en een echte levensgenieter is.

"De vreugde van een zorgeloze leeftijd. Als gek doen nog geoorloofd is. De leeftijd van plezier maken en dansen tot de zon opkomt, tegen elke prijs. Een periode van vluchtige flirts en onbezonnen liefdes..." - Dat is waar het parfum voor staat, volgens Christian Dior.

François Demachy, ook gekend als de neus van Dior ontwierp de geur met in zijn achterhoofd de jeugdige elegantie van de zelfzekerde vrouw. Het parfum is een compositie van fruitige en bloemige geuren die de Franse joie de vivre weerspiegelen. Houd je van de geur van veenbes, jasmijn en de zeldzame ylang-ylang uit Mayotte, dan is Eau Délice iets voor jou.

"De naam Eau Délice is een exacte weerspiegeling van de geur. Het is een 'delicieuze' geur die bij de eerste geurnoten al direct weet te fascineren." - dixit François Demachy.

Dior Addict Eau Délice is 1 van de 4 parfums uit de Dior Addict-collectie en ligt vanaf woensdag 5 juni in de winkel.

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded