Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

5 bloemenparfums die hij niet kan weerstaan

Door Angelique op 09.05.2013

Coco Chanel zei ooit ‘A woman who doesn’t wear perfume, doesn’t have a future'. Oké dat is misschien wat vergezocht… maar er zit wel iets van waarheid in. Je parfum zegt ongelofelijk veel over je persoonlijkheid. Draag je vaak een fleurig parfum, dan ben je een zeer romantisch type. Maneschijn en een candlelight dinner… dat moet wel een floral type zijn! Niet alleen vrouwen zijn gek van een lekker geurtje, mannen uiteraard ook! Hieronder zie je enkele parfums die je crush of lovers’ hart sneller doen slaan! Want ook al denk je dat ze geen moer geven om je nieuwe Miss Dior parfumthey do!

1. Verlegen bloempje

Bij het ruiken van bloemen worden er binnenin tedere gevoelens opgewekt. Bloemen staan niet alleen voor liefde, maar ook voor geluk. Vaak wil je je crush vertellen wat je allemaal voor hem voelt, maar je kan het niet zo goed verwoorden. Met de keuze van bloemen zitten soms subtiele boodschappen verborgen. Door het kiezen van een bepaalde bloem kan je iets zeggen wat je moeilijk kan verwoorden. Tender Blossom is geïnspireerd door de natuur en een weelderig boeket lentebloemen. Wil je die hottie na al die tijd vertellen hoe je je echt voelt, zeg het dan met wat bloemen en wat tender blossom. Wedden dat hij als een blok voor je valt? Voor een flesje Tender Blossom van 50ml betaal je 35,38! Je vindt hem in alle parfumerieën.

2. Magisch bloempje

Je bent op weg naar je 1ste date, helemaal dressed-up. Je ziet er schitterend en zeer chique uit, maar er ontbreekt iets. Die je ne sais quoi! Een parfum natuurlijk! Maar niet zomaar een parfum, een Couleur Kenzo Rose-Pink parfum. Een pittige bloemengeur, vermengd met de frisse geur van pompelmoes en engelwortel. Mmm! Ook het flesje is prachtig. De buitenkant is een creatie van Jean Jacques en Sylvie Fisher van TAKASAGO. Een must-have voor een geslaagde date als je het mij vraagt. Hij valt onmiddellijk in zwijm! Just like that! Deze magic stuff haal je in huis voor de adviesprijs van € 65,-! Ze is te koop bij Planet Parfum.

3. Flowershowstopper

Krachtig, sensueel en verfijnd, dat zijn de kernwoorden waarmee je lover jou omschrijft maar het zijn tegelijk de kernwoorden van de Acqua van Roberto Cavalli. Wanneer je gaat uiteten of gewoon uitgaat ben jij degene who’s turning heads en een onweerstaanbaar geurspoor nalaat. Je krijgt gigantisch veel bewonderende blikken, waaronder enkele jaloerse... Je hoort de mensen zelfs fluisteren over die mysterieuze bloemengalm. Bij het besprenkelen van wat Acqua ben jij de center of attention! Durf jij het aan? Acqua 50ml is beschikbaar in alle parfumerieën voor de adviesprijs van € 61,-!

4. Zomerbloempje

Een warme, zomerse middag, picknick in het stadspark, romantisch toch? Is your man niet helemaal down voor zulke dingen? Geen zorgen, met dit parfum kan hij niet anders dan instemmen. Deze frisse geur die o.a. bestaat uit muskus en bergamot drijft hem helemaal crazy! Ook de verpakking van dit parfum doet je denken aan een gezellige dag aan het strand. Ze zijn namelijk voorzien van een schelpenafbeelding. Voor je het weet ben je samen een zandkasteel aan het bouwen. Just saying. Ben je down voor een gezellige dag aan het strand, dan stel ik voor dat je de Eternity Summer van Calvin Klein eens probeert. Hij is beschikbaar aan de adviesprijs van € 62,-. Verkrijgbaar in alle parfumerieën.

5. My little flower

Pioenroos vermengd met de betoverende geur van magnolia, lelies, amber en elegant amberhout. Smells delicious, doesn’t it? Wel dat is het ook! Dit parfum is perfect voor elke gelegenheid; een verjaardagsfeestje, een koffietje bij de oma of die leuke date met je loverboy. Dit is het soort parfum dat iedereen zich doet afvragen wat je nu toch draagt. Chloé lanceert een bijzondere limited edition met 3 van deze heerlijke geuren in miniformaten. Ideaal voor in je tas òf clutch! Even better! Zo ruik je onweerstaanbaar op elk moment van de dag! De little Chloés brengen de rozengeuren van de chloé signatuur en l´eau de chloé én de poederige rozengeur van love chloé samen. De kleine flesjes zijn zo adorable! Voor elk parfum betaal je de adviesprijs van  € 36-!

Deze 5 leuke parfums zijn zonder twijfel mijn persoonlijke favorieten. Besprenkel ze én beleef fantastische tijden!

Met medewerking van Hawa Sanou

page loaded