Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jane Iredale in België!

Door Angelique op 08.05.2013

Enkele weken geleden was leading lady Jane Iredale in het land. Exciting! Ze kwam ons wat meer vertellen over haar unieke make-uplijn. Jane Iredale is niet alleen mooi vanbuiten maar ook mooi vanbinnen. Dat zie je onmiddellijk aan de manier waarop ze gepassioneerd vertelt over haar make-up. Make-up die je niet voelt en dan ook nog eens goed is voor je huid? Win-Win!

It all started in England. MrsJane was op zoek naar een nieuw avontuur. Ondertussen werkte ze bij 1 van de grootste reclamebureaus als casting director. Bij dit reclamebureau werkte ze samen met sterren als Meryl Streep, Susan Sarandon, Sarah Jessica Parker en vele anderen. Ze werkte samen met Steven Spielberg, Francis Ford Coppola en alle grote TV-zenders. Say What?! Daarna besloot ze om een eigen productiebedrijf op te richten. Dit succesvol bedrijf maakte meer dan 50 programma’s en won verschillende prijzen, waaronder een Emmy Award.

Tijdens haar carrière viel het op hoe vaak mensen afgewezen werden voor een klus doordat ze een onzuivere huid hadden. Ze wilde haar steentje bijdragen om dit op te lossen, maar ze wist niet juist hoe. Toen vroeg ze zich af of het mogelijk was om gezonde make-up te ontwikkelen. Make-up die heel naturel was en bovendien goed was voor de huid...

In 1994 lanceert ze haar eerste make-uplijn op basis van mineralen. Deze bestaan uit micromineralen en bevatten noch vulmiddel en bindmiddel en noch kunstmatige kleurstoffen of bewaarmiddelen.  Check out haar amazing make-uplijn:

1. Dream Tint

Je droomde van een mooie vage huid? Good news! Dream Tint is de nieuwste gekleurde vochtinbrengende crème van Jane Iredale. Deze crème glijdt vlotjes over je huid en bevat geen olie. Ze wordt ook gemakkelijk door je skin opgenomen. Naast zonnebescherming kan deze beauty cream ook gebruikt worden als primer. Je fijne lijntjes vervagen en je poriën worden minder zichtbaar. Deze crème is Belmodo certified! We adore it! Dit wondergoedje is beschikbaar voor 37,80 bij de erkende schoonheidsspecialisten. 

2. Longest Lash

Prachtige, weelderige en lange wimpers? Ogen die niet alleen kunnen zien maar ook kunnen sprekenLongest lash brengt je droom in vervulling. Je wimpers worden maximaal gelift! Deze mascara loopt niet uit, klontert niet en is waterbestendig. Het maakt niet uit welke leeftijd of huidskleur je hebt, deze mascara is geschikt voor iedereen! De unieke formule mineralen laat je wimpers perfect tot hun recht komen! You won’t believe your eyes! Deze must-have is yours voor 29,90 bij de erkende schoonheidsspecialisten. It's magic baby!

3. Pommisst

Gun je gezicht een gezond drankje met deze Pom Mist. Granaatappel, witte thee en zeewier zijn de ingrediënten van deze frisse gezichtsspray. Granaatappel is niet alleen een krachtige oxidant maar is ook een veelbelovend middel tegen huidkanker. Haal hem in huis voor 19,95 bij de erkende schoonheidsspecialisten.

Jane Iredale is een phenomenal woman en haar producten volgen haar voorbeeld! Make-up die niet alleen licht is, maar ook naturel, gezond en goed dekt? Jane Iredale, ladies & gentlemen.

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded