Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Drop dead gorgeous wimpers!

Door Angelique op 05.05.2013

Wij vrouwen hebben het soms moeilijker dan mannen! Just admit it ! Maar soms, heeel soms kunnen we onze uitstraling of charmes inzetten to get the job done! Belmodo toont je hoe je met 5 mascara’s een verpletterende indruk kan nalaten! You won’t believe your eyes! Het enige wat je moet doen is blink & wink!

1. Voor beauty-queens

Eindeloos lang, weelderig en supersexy, dat is hoe onze wimpers moeten zijn! NYC Big Bold Curl Mascara geeft je wimpers tot 12 keer meer volume! How awesome is that! Zelfs je allerkleinste wimpertjes die zooo lastig te bereiken zijn, worden door deze mascara niet vergeten! Say goodbye to klontertjes die we allemaal proberen te vermijden en say hello to mooie prachtige Bambi-ogen. Wees klaar om jaloerse blikken te krijgen, want met deze mascara ben je dé eyecatcher van de avond! Je hoeft hem ook niet meer opnieuw aan te brengen, want hij blijft namelijk 16 uur lang zitten! Heaven! Deze to-die-for mascara is te koop bij Kruidvat voor slechts 3,99!

2. Voor dromers

Alle vrouwen willen langere en perfect gekrulde wimpers! Helaas beschikt niet iedereen over dit schoonheidsideaal. Je hebt dan 2 opties, ofwel blijf je verder dromen en hopen dat je ooit wakker wordt met lashes waarop iedereen jaloers is, ofwel gebruik je de fantastische Growth Mascara en Growth Serum! Wanneer je beide producten gebruikt, krijg je na 2 weken al langere en dikkere wimpers! Het serum breng je als basis aan, dan volgt de mascara. Om een maximaal resultaat te bekomen, gebruik je het serum ook s ’nachts! Zijn je wenkbrauwen ook niet zo vol? No worries, hiervoor is het ook geschikt! Het GOSH Growth Serum kost 15,49 en de Growth Mascara kost € 11,49. Beide producten vind je bij Kruidvat.

3. Voor avonturiers

Golven, de oceaan, warme temperaturen… ook iets voor jou? By Terry lanceert een nieuwe mascara, genaamd Mascara Terrybly! Hiermee creëer je een ‘aqua dreamlook die je doet denken aan de golven van de oceaan. Het moet niet altijd zwarte mascara zijn, probeer eens something else! Ik kan alvast niet wachten om deze mascara uit te proberen! Hij is cool, sexy & green! Deze mascara haal je in je crib voor € 35,-! Je kan hem bestellen via Cosmeticary.

4. Voor classy ladies

Niets is er erger dan je mascara die na een week al uitdroogt. De Surrealist Everfresh van Helena Rubinstein maakt daar instant komaf mee! Zij ontwikkelde een mascara die je wimpers een wijder volume geeft en mooier laat krullen. Hij voelt iedere dag als nieuw aan. Het borsteltje, dat ontwikkeld is uit elastomeer, is to die for. Het zorgt ervoor dat je mascara niet uitdroogt, maar het geeft je ook wimpers een enorme lengte. Deed je voordien nepwimpers aan of deed je aan wimperverlenging? History honey, dit heb je met deze mascara helemaaal niet meer nodig! Je zou denken dat dit surreal is, maar dat is het ook! Dit stukje magic is het jouwe voor de adviesprijs van € 36,05- bij Ici Paris XL.

5. Voor waaghalzen

Opgepast, dit is niet voor doetjes! M.A.C. brengt een Extreme Dimension Lash uit die je wimpers naar een higher level brengen. Door het vederlichte borsteltje krijg je waanzinnig veel volume, een mooie, weelderige krul én enorme lange wimpers! Geen klonters en geen vlokjes meer, dit borsteltje is extreem goed! Door de diepzwarte kleur van de mascara lijken je ogen zeer intens. Deze mascara is perfect om een smokey-eye te creëren. Hij kost € 22,- en is beschikbaar bij alle M.A.C. winkels en de M.A.C. Cosmetics webshop.

Ziezo, 5 verschillende mascara's voor 5 verschillende types

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded