Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beautytips voor party animals!

Door Tiany op 03.05.2013

Overheerlijke toastjes, diners met daaropvolgende dessertjes als taartjes, cupcakes, chocomousse van oma, paaseitjes… De cocktails, cava en champagne die rijkelijk vloeien. We could go on and on and on... Mm zulke dingen kan je toch moeilijk weigeren? Je wil je mama toch niet beledigen door weinig te eten? Nu het overgrote deel aan feestdagen overgewaaid is, zijn we bezig om ons lijntje terug te krijgen. Door al dat lekkers krijgt onze huid het hard te verduren. Ze wordt dof en we verliezen onze natuurlijke glow. Nu de zomer nadert willen we terug stralen! Belmodo toont je hoe je op 5 manieren je shine terugkrijgt in no time!

1. Lovely kissable lips

Vochtinbrengend en gorgeous op de lippen? Hell yeah! Clinique brengt een nieuwe lippenbalsem met een diepere kleurbedekking en een intenser kleureffect. De rijke botervarianten, oliën en antioxidanten verwennen je lippen voor een langdurige periode. De kleur van je lippen valt onmiddellijk op door de intensere kleuren. De leuke lipsticks zijn verkrijgbaar in 8 tinten! Curviest Caramel, Heftiest Hibiscus, Mightiest Maraschino, Pluschest Punch, Roomiest Rose, Grandest Grape, Chunkiest Chili en Broadest Berrry. Om van te snoepen, vind je niet? Om prachtige kissable lips te creëren haal je de Chubby Stick in huis voor 19, 45. Ik krijg er alvast niet genoeg van! I adore it! Haal hem in de Ici Paris XL, Planet Parfum, Inno, andere parfumerieën of de Clinique webshop! 

2. À la Marseillaise

Om ervoor te zorgen dat je huid niet uitdroogt is het enorm belangrijk dat je voldoende drinkt. Hierdoor word je gehydrateerd en krijg je een jonge, frisse uitstraling. De volgende keer dat je een lange, hete douche neemt, denk je best 2 keer na. Door de warmte droogt je huid namelijk uit. Om dat te voorkomen gebruik je best een goede hydraterende bodylotion zoals Le Petit Marseillais. Het hoofdingrediënt van deze bodylotion is de vijg. Yummie! Vijgen beschikken over heel wat waardevolle mineralen als calcium en ijzer. Vermeng dat met karitéboter en boom! Een krachtige, superhydraterende moisturizer! Deze Bodylotion is te koop voor slechts 4,99 in alle gekende supermarkten en drogisterijen!

3. Mega-BB crème

Je hebt heel wat feestjes afgeschuimd en daardoor weinig slaap gehad. Zeer weinig… met als resultaat dat je het kan aflezen van je "pretty" face. Met de nieuwe crème van Rimmel is dat allemaal history! Deze redder in nood geeft je een instant make-over! Je krijgt onmiddellijk een gladde en gave huid. Is het een vliegtuig? Een foundation ? Een bodylotion? Nee, het is de nieuwe BB Cream van Rimmel London! Deze all-in-one crème hydrateert, verkleint je poriën, beschermt en verzorgt je huid. Deze Mega-crème is jouw geheime wapen om te stralen als nooit tevoren! Hij is verkrijgbaar voor slechts 9,99 bij je dichtstbijzijnde supermarkt of drogisterij.

4. Flawless Skin

Om je huid flawless te maken, kan je best een goed serum gebruiken. Superfruit Concentrate Serum is een droom voor je pretty face. Je krijgt onmiddellijk een heldere en frisse teint. Avocado olie, granaatappel, rozenbottel en duindoorn zijn de ingrediënten van deze biologische serumcocktail. Je hebt maar enkele druppels nodig om je gezicht en hals te masseren. Zei ik je al dat dit serum 100% biologisch is? Love it! Dit fruitig wondermiddeltje kost € 43, 50 bij Bioreine.

5. Genieten doe je zó

Onvergetelijke feestjes, urenlang rocking it on the dancefloor! Je lichaam mag ook wel eens verwend worden. Met de lichaamsolie van Sultane de Saba krijgt je lichaam een superaangename behandeling. Je huid voelt fluweelzacht aan en wordt intensief gehydrateerd. Je wordt ondergedompeld in een sensatie van welzijn. Je waant je aan de kust van de Maleisische eilanden met een cocktail in de hand. De zoete en exotische badolie zorgt ervoor dat je huid langer bruin blijft. Perfect voor een dagje chillaxen aan het strand! Deze amaaaazing badolie is yours voor € 33,- bij Planet Parfum

Nu kan niemand meer zeggen dat je er niet uitziet the day after! Beat this!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded