Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Must-have parfums voor desperate ladies

Door Angelique op 02.05.2013

Ja hoor, het zonnetje begint terug te schijnen. Je hoort de vogels weer fluiten en het wordt tijd dat je opnieuw gaat shoppen, want je voelt je een beetje desperate! Naast een nieuwe garderobe, heb je ook tal van andere zaken nodig. Op zoek naar een nieuw parfum? Search no longer! Belmodo stelt je de must-have parfums voor het nieuwe seizoen voor!

1. Pour des mademoiselles

De geur van sinaasappels vermengd met verse jasmijn en rozen. How Lovely! Dat is het gevoel dat je krijgt bij het sprenkelen van Miss Dior! Het klassieke must-have parfum is back in een flesje van 200 ml! Good news voor Belmodo lovers die niet zonder het geurtje kunnen. Je kan het vinden in alle parfumerieën voor € 197,-. Kopen op eigen risico, seulement pour des mademoiselles. Wij nemen alvast met plezier het risico!

2. Liefde in een flesje

Remember Amor Amor? Herinner je nog je 1ste liefde? Amor Amor in a flash, neemt je terug naar that first love! Je komt terecht in een verhaal vol opwinding en aantrekkingskracht. Het gevoel van die fijne zon in je haar, het zand tussen je tenen, oneindig veel ijsjes,… Cacharel brengt de zomer sneller tevoorschijn dan je ooit had verwacht. De frisse mandarijn- en abrikozengeur, vermengd met appel en witte karamel, prikkelt je zintuigen net als de vlinders in je buik. Het is een geur waar je niet meer zonder kan! Beware, you will get addicted! Amor Amor in a Flash is te koop vanaf deze maand in alle parfumerieën voor € 60,- (50ml) Snel je naar de dichtstbijzijnde winkel en val desperately in love

3. Women are born to be legends

Grace van Monaco, Ingrid Bergman, Marlène Dietrich, we say no more … Deze parfum werd geïnspireerd door echte legends! Legend pour Femme, is the real deal! Parfum voor echte vrouwen. Niet alleen houden deze vrouwen van diamonds en luxe, hun stijl is tijdloos. Maar dat is Legend pour femme ook. Sober, discreet, intiem, maar een opmerkelijke uitstraling. Het parfumflesje lijkt een opstapeling van dure ringen. What woman doesn’t like jewels! Peren, sinaasappels, meiklokjes vermengd met verse jasmijn… Sounds like heaven in a bottle! Deze parfum is verkrijgbaar voor € 57- (50ml). ICI Paris XL en Planet Parfum zijn de places to be!

Loverdose

Lipstick? Check. Ray-Ban bril? Check. Money? Check. Het enige wat ontbreekt is een kick-ass, overweldigende - make you go loco - parfum! Loverdose Purse natuurlijk! Een must-have voor in je favoriete purse! Deze parfum doseert je een overdosis aan liefde en verlangen, iedere keer wanneer je het gebruikt. Het pareltje is nu verkrijgbaar in reisformaat, zodat je het op elk moment van de dag kan meenemen. S-u-p-e-r! Witte bloemen, vermengd met steranijs en mandarijn… ready for summer? Wij knikken alvast volmondig ja! Het tovergeurtje is het jouwe voor slechts € 29-, in alle ICI Paris XL verkooppunten. Say whaaat?!

Not only for single ladies!

Ladies, there’s a new diva in town! Pulse by Beyoncé overlaadt je met energie en girlpower! Door de frisse orchideeën heb je het gevoel dat je alles aankan. De betoverende geur makes you want to run the world! Pulse is een ondeugend parfum, gecreëerd door een diva én bestemd voor een diva! Perenbloesems, pioenroos en verse jasmijn… ladies, if you’re still waiting, he’ll put a ring on it! Deze afrodisiac is te koop bij ICI Paris XL voor € 32, 95. Who runs the world!? GIRLS!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded