Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pimp your nails!

Door Tiany op 30.04.2013

Nieuwe potjes nagellak kopen is altijd wel fijn. Het moet ook vaak gebeuren, aangezien je nagels moeten matchen met je outfit. Duuh! Soms wat afwisselen of wat nieuwe kleuren uitproberen mag wel een keer.

1. Exotische nagels

Pronails bracht een inheemse lijn uit, die geïnspireerd is door exotische culturen. Het kleurenpalet werd gebaseerd op exotische verenkapsels, ceremoniële bodypainting en dierenhuiden. De nagellak komt terug tot leven on your nails. Je draagt een echte fashion statement op je nagels. Doe bovenop je Nomads nagellak een leuke ProNails Art Sticker. Deze stickers zijn zooo handig, omdat je niet meer kunt knoeien met nagellak en dissolvant - voor de onhandigen onder ons. Ze blijven ook heel lang op je nagels zitten!

Belmodo shows you how it’s done ;

1) Was grondig je handen en nagels.
2) Breng een basis-laagje aan en laat het wat drogen.
3) Kies een formaat uit dat past bij je nagellengte.
4) Plaats de sticker op je nagel, maar niet op de nagelriem.
5) Vijl het overbodige weg en breng een toplaagje aan voor een langblijvend resultaat.
6) Time to shine!

Go crazy en geef elke nagel een verschillende print voor slechts € 3, 95! How cool is that?! Zoek op de website van pronails het dichtstbijzijnde verkooppunt

2. Champagne en Kaviaar... nagels!

Je bent dol op feestjes, luxe en kaviaar? Big chance dat je helemaal into de nieuwste collectie van Pronails zult zijn. Cuvée Caviar is namelijk kaviaar op je nagels! Say whaaat? Ja, je hoorde het goed! Vergeet het klassieke kaviaar ‘eten’, voortaan wordt kaviaar gelakt! Deze unieke, innovatieve nagellak brengt een 3D effect op je nagels teweeg. Dit is hoe je eraan begint:

1) Breng 2 lagen Pronails nagellak aan.
2) Sprenkel wat caviaar op je 2de laag terwijl deze nog nat is. Zorg ervoor dat de hele nagel bedekt is!
3) Werk nagel per nagel, zodanig dat de nagellak niet onmiddellijk droogt.
4) Giet de overschot weer in het flesje door het dopje van het flesje ondersteboven als trechter te gebruiken.
5) Time to shine!

Trouwens, Belmodo geeft een setje weg! Woehoee!

3. Waar vuur is, is nagelak!

Hot chick, shout out loud, you’re a cracker, just buy en high energy! Nee, dit zijn geen song titles maar wel de namen van de Fire Cracker collectie van Rimmel. Voortaan heb je voor elke gelegenheid een ander kleurtje nagellak. Bij het zien van alle 5 knallende kleuren, waan je je in een explosie! Het is een limited edition, dus haast je als de donder naar je dichtstbijzijnde drogisterij! De collectie is te koop bij elke Kruidvat winkel en kost slechts 4, 99! Kooopje!

4. Un petit pot de Paris, s'il vous plaît!

De eiffeltoren, bloemen in volle bloei, vers gebakken baguettes, croissants, bloemenmarkten … aaah lente in Parijs! Ervaar de romantiek die door de bruisende straten van Parijs heerst. Estée Lauder en Creative makeup director Tom Pecheux brengen een limited edition uit van nagellak, die bestaat uit een palet van pasteltinten. Hun inspiratie komt uit de speelse en romantische sfeer van de fashion capital Parijs! Deze collectie is niet alleen zeer féminine, ze straalt ook klasse en elegantie uit. Het is voor al die fashion victims die een fashion statement willen maken met hun nagels. Deze limited edition is exclusief bij de Estée Lauder-counter in Galeria INNO, in de nieuwstraat Brussel te koop. Een stukje Paris kan je kopen voor 21,72! Viveee la France!!

5. Byebye winterblues!

Als het op nagellak aankomt, ben je zeer voorzichtig! Die aanslepende wintertemperaturen hebben je nagels geen goed gedaan! Byebye winterblues, welcome Terrybly! By Terry komt een nieuw Base-Coat serum! De nieuwe formule zorgt ervoor dat je nagels gehydrateerd worden. Niet minder dan 50 nieuwe elementen werden in de nieuwe nagellak verwerkt om een optimale werking te garanderen. Hierdoor blijft de nagellak 7 dagen lang zitten! Het transparante tintje versterkt de nagels zonder een kleur toe te voegen. Dit is werkelijk een must-have voor alle nagellak addicts! Haal hem in huis voor € 24,-! Je kan de nagellak bestellen op website van Cosmeticary en ICI Paris XL.

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded