Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mascara uit de Chanel-automaat

Door Catherine op 28.04.2013

Make-up uit de automaat draaien, het is eens iets anders!

Chanel pakt uit met een stunt om nieuwe mascara Le Volume de Chanel te promoten & heeft meteen een hit beet. In Londens grootwarenhuis Selfridges vraag je tegenwoordig geen verkoopster om je beauty fix, maar haal je een mini-mascara uit een vending machine.


De Chanel-automaat, met uniek CC-token.

Het modehuis introduceerde de truc met het muntje deze week ook op het Artists Diner, een onderonsje dat elk jaar door het label gehouden wordt tijdens het Tribeca Film Festival in New York, & de automaat veroorzaakte meteen files van modellen & it-girls die het ding wilden uittesten. En als Alexa fan is, dan wij ook!

Voor de V.I.P.'s was er trouwens niet alleen mascara te verkrijgen: de kast zat ook vol parfum & andere make-up. Fashion editor Giovanna Battaglia maakte een filmpje van het apparaat in actie dat je hier kunt checken.


Kiernan Shipka, Joan Smalls & Alexa Chung op het Chanel Tribeca Film Festival Artists Dinner.

Het is niet de 1ste keer dat Karl Lagerfeld & zijn team hun waren via automaten aan de man proberen te brengen. In 2012 deed het Franse maison hetzelfde met de nagellak Le Vernis tijdens Vogue's Fashion's Night Out

De mascara-automaat staat nog tot woensdag 8 mei in Selfridges & je vindt er ook verkoopsters van vlees & bloed die je uitleggen hoe je de perfecte smokey eyes kunt creëren.

Le Volume de Chanel is bij ons verkrijgbaar in de parfumerie in de tinten zwart, blauw & donkerpaars. Nu alleen nog wachten tot Karl de hele automaat op de markt brengt. Zou beeldig staan naast de Wurlitzer-jukebox in onze living.

page loaded