Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bourjois blaast 150 kaarsen uit

Door Angelique op 25.04.2013

Hoeraaa!! Het cosmeticalabel Bourjois viert dit jaar zijn 150ste verjaardag en wij mogen meevieren. Het label brengt namelijk een mini-collectie nagellakken uit met nieuwe kleuren en een kleine geschiedenisles. Oh yes, maar liefst 15 varianten zullen beschikbaar zijn die allemaal iets te maken hebben met belangrijke mijlpalen uit de geschiedenis van Bourjois.

Om een voorbeeld te geven verwijst de eerste kleur uit de collectie, 1863 Les Théâtres naar het ontstaan van het label in teken van de theater- en podiumkunsten. De fans weten dat Bourjois opgericht is in Parijs, midden in de theaterwijk en eerst poeders en parfums creëerde voor acteurs op het podium. Ga zo maar verder tot 2013 Bon Anniversaire, de laatste uit de reeks.

De kleuren uit de collectie zijn uitlopend, maar ze hebben wel 1 element gemeen: hun opvallendheid. Geen subtiele nude nails, maar echte eyecatchers. Sommige nagellakken, waaronder 2001 Coup de Théâtre! bevat glitters voor dat tikkeltje extra. We zijn alvast addicted aan deze kleur, omdat het elegant zwart is met een kleine twist. Over het algemeen valt het ons op dat de meeste kleuren naar roze en paars neigen. Colours we love!

Oordeel zelf maar over de collectie. Welke kleur is jouw favoriet? Elk potje kost slechts € 2,99 en zal te vinden zijn in alle grote ketens. Lekker toegankelijk en een extra reden om naar de winkel te lopen dus.

Voor meer informatie, check je de officiële website van Bourjois.

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded