Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Khroma Beauty by "The Kardashians"

Door Angelique op 21.04.2013

Kourtney, Kim & Kloë, 3 namen die bij iedereen wel een belletje doen rinkelen. 

Khloë, Kim en Kourtney a.k.a. de 'Kardashians'. You hate them or love them, maar de zusjes lanceerden net wel hun eigen make-up lijn, genaamd Khroma Beauty & ofcourse it's booming business!

Creeër de K-look door hun favoriete kleuren te gebruiken. We kunnen ons een SheBang eye transformation kit aanschaffen of Kardazzle face palletten met de lievelingskleurtjes van onze 3 stars. Voor een soberdere, nude look kan je ook bij Khroma Beauty terecht voor een nude lipgloss, net als Kim! De collectie is heel gevarieerd, oogschaduw, mascara's, nagellak,... Khroma Beauty is geschikt voor alle huidtypes en -tinten. Het is betaalbaar, verrassend en makkelijk online te bestellen! Koop je Kardashian oogschaduw of blush via Johnbeerens.com. Happy beauty shopping!

What''s the next Kardashian season called? "Triple K take Khroma?"

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded