Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Burn Baby Burn

Door Tiany op 20.04.2013

Wanneer de zomer in aantocht is, worden we allemaal happy, omdat we dan weer kunnen zonnen! Niets is leuker dan op het strand te lopen met je nieuwe bikini en die nieuwe tan! Gedaan met lange uurtjes onder de zonnebank, outside is the place to be! Om een knalrode kleur (ouch!) te vermijden, stellen we de 5 beste zonneproducten aan jullie voor!

1. Smeren, smeren, het zal je leren

Om pijnlijke en dikwijls gênante, verbrande plekken te vermijden, is het meer dan aangeraden om bij het verlaten van de crib, je in te smeren met zonnecrème. It’s for your own good, honey! Wil je eruit zien als Po van de Teletubies, go ahead, maar als je wil gaan voor een mooi bruin velletje, then keep on reading! Eucerin Sun Protection SPF 30 is de redder in nood. Deze zonnecrème beschermt niet alleen de huid, hij ondersteunt ook het genezingsproces bij schade aan het DNA. Eucerin lanceert een nieuwe crème, speciaal voor de droge huid van het gezicht, bovendien is hij geschikt voor alle huidtypes. Deze sunscreen is transparant, niet plakkerig en waterbestendig! Voor € 20,- is hij all yours! Beschikbaar in je dichtstbijzijnde apotheek.

2. Zomerse Zonnecocktail

Een andere geniale uitvinding is deze van Biotherm. Geniaal, because deze zonnespray is niet alleen super hydraterend en beschermend, maar hij houdt ook UV-stralen resoluut tegen! Ben je een sportieve dame of heer, een mommy of daddy die vaak achter de kids moet rennen? Then you’re going to like Brume Solaire Lactée Multi-direction. Door de handige applicator kan de spray namelijk heel snel en makkelijk aangebracht worden in allerlei verschillende richtingen. In dit tovergoedje zit een bepaalde stof genaamd astaxanthine. Deze stof beschermt 100 keer beter tegen de schade van vrije radicalen. Protection guaranteed! Tropische citrusvruchten, Italiaanse sinaasappel, bergamot, lelies, verse jasmijn en boomzaad zijn de ingrediënten van deze frisse zomerse zonnecocktail. Deze wonderspray is yours voor € 27,-. Je vindt hem in alle parfumeriezaken!

3. Wonderstick

No lipstick, just wonderstick! Ladies, het is zooo belangrijk om zonnecrème te gebruiken. Doe je het niet, dan zal je huid heel snel verouderen. Doe je het wel, dan krijg je die mooie zomerse bruine teint in no time. Maria Galland komt met een nieuwe teint stick, die je beschermt en daarbovenop ook nog eens laat stralen! Win-win! Dankzij de squalanen van olijven wordt de huid egaal, soepel en ultrazacht. Deze wonderstift is compact en ideaal voor onderweg. Got to have it! Voor € 34,50 is deze miracle stick voor jou!

4. Gezond bruinen

Oenobiol Zon is de number 1 op vlak van nutricosmetica! De capsules bevatten 100% natuurlijke actieve bestanddelen, een uniek tomatenextract en heel wat anti-oxidanten. Hoe werkt het? Je neemt 1 capsule per dag, tijdens de maaltijd, dit 1 maand voor, tijdens en na de blootstelling aan zon. Oenobiol Zon intensief is een must-have voedingssupplement, ideaal voor de gevoelige huid! Het zit vol vitamine E, hierdoor bruin je beter, blijf je langer bruin en wordt je huidveroudering beperkt. Can it get any better? Dit product haal je in huis voor 22,40. (Verkrijgbaar bij je apotheek) Oenobiol, check. Zonnebril, check. Zonnecréme, check. Let’s do this!

5. Golden sunscreen

Je zoekt iemand om je rug in te smeren met een zonnecrème waarmee je een verpletterende indruk wil maken? La Mer it is! De crèmes werden geïnspireerd door de zee en de prachtige natuur! De Reparative Face Sun Lotion SPF 30 en de Reparative Body Sun Lotion SPF 30 zijn speciaal ontwikkeld om een uitstekende bescherming te bieden tegen UV-stralen. Ze bevatten gouden zeewier dat de huid tijdens en na het zonnen helpt te herstellen. Dit unieke zeewier werkt ook uitstekend tegen het verouderen. Sounds good! De reparative face sun lotion SPF 30 (50ml) is beschikbaar aan 110,- , de reparative body sun SPF 30 (200ml) aan 75,-  en de Face- en body gradual tan (200ml) ook aan € 75,- in je dichtsbijzijnde apotheek!

Smeren, smeren & genieten

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded