Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bird of Paradise by Dior

Door Tiany op 19.04.2013

Dit seizoen neemt Dior je graag mee op reis. Yes please! Een reisje naar warmere oorden, ik denk dat ongeveer iedereen er op dit moment nood aan heeft. Dior raakte voor hun zomer make-upcollectie geïnspireerd door de tropische couture en meer nog door de prachtige paradijsvogel. Deze flamboyante vogel ademt vrijheid en kleur! Nog iets waar we allemaal naar snakken. Sunshine and bold colours graag.
 

Volgens de legende zweeft de paradijsvogel hoog in de lucht en daalt hij nooit op aarde neer. De vrije en ongrijpbare vogel zoekt verkoeling in de hemelse dauw. Ok, droom even weg in gedachten naar prachtige stranden waar de temperatuur zo hoog is dat je verkoeling moet zoeken in de helderblauwe oceaan

De Bird of Paradise-collectie bevat alles om een prachtige holiday look te maken: Shimmery Eye gloss, Summer BB Cream, Lip Maximiser, Nagellakjes in appelblauwzeegroen en hot pink, oogschaduwpalletten en Summer blushes.


De huid kleurt goudbruin onder de zonnestralen. Tussen azuurblauw en indigo, pauwgroen en hibiscusroze… De ogen en nagels pronken met exotische kleuren, geïnspireerd door de natuur. De lippen zijn verleidelijk met een frisse uitstraling dankzij een vleugje roze, koraalrood of perzik

Deze trendy kleurtjes brengen ons straight to summer, we slaan gewoon de lente over!

Met medewerking van Marieke Decock

page loaded