Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Summer proof make-up

Door Tiany op 18.04.2013

Hot town, summer in the city! Het begint te kriebelen want de zomer is weer in aantocht. Iedereen wordt vrolijker van een streepje zon op de huid. Iedereen… behalve je make-up. De zon doet je glimmen, make-up loopt uit en zweetparels verzamelen zich op je voorhoofd. S.O.S beauty producten die hier tegen bestand zijn, pretty please

Kies voor zo veel mogelijk make-up in de vorm van creamsCream eye shadow en cream blush zijn in de zomermaanden sowieso een goed idee. Ze blijven langer zitten en zijn tegen meer bestand.  Een avondje dansen op het strand in de zwoele avondzon? No problemo

1. Estée Lauder Pure Color Shadow Paints: € 24,83
2. Bobbi Brown Long-wear Cream Shadow stick: € 21,77
3. M.A.C. Pro Longwear Paint Pot: € 19,-
4. By Terry Hyaluronic Blush Blushberry: € 32,- 

Wil je jouw ogen in de kijker zetten, maar ga je liever niet voor de pandalook? Waterproof mascara is dé oplossing. Wij raden False Lashes Waterproof aan van M.A.C. Hij is licht, maar geeft toch voldoende volume. Ook By Terry heeft een prachtige mascara op de markt gebracht: Ever green, een oceaanblauwe mascara. Hij is niet waterproof, maar je kan een waterproof mascara top coat aanbrengen. Dit is sowieso een handige tool in de zomermaanden. De top coat breng je aan op eender welke mascara die je ook in de winter gebruikt. 

5. By Terry Mascara Terrybly Dark Forest: € 35,-
6. By Terry Lash-Coat Mascara: € 30,- 
7. M.A.C. False Lashes Waterproof: € 22,- 

Your precious lips hebben extra verzorging nodig in de zomer.  Clinique en By Terry hebben allebei lipsticks die zowel verzorgen als een intense kleur afgeven. Het beste van 2 werelden, gecombineerd in 1 product. 

Om je look af te werken, kies je best voor een mat poeder als dat van Chanel. Het poeder van de collectie ‘Les Beiges’ vermijdt dat je blinkt in de zomerzon. Houd je liever van some shimmering? Kies dan voor een bronzing powder. Zo zet je jouw bruine teint extra in de verf. Naast bronzingpoeder kies je best ook voor felle kleurtjes en goudtinten op een bruine huid. Zo lijkt je gebruinde teint nog bruiner dan daarvoor. Dit geldt ook voor je nagels. Ga voor cocktail kleurtjes of gold, gold, gold.  

8. Pronails Aquatics: € 12,50
9. Rimmel Cocktail Colour: € 6,99
10. M.A.C. Bronzing Oil: € 25,50 
11. M.A.C. Pro Longwear Bronzer: € 30,- 
12. Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Balm: € 18,81
13. Chanel Healthy Glow Sheer Powder: € 48,- 

Met medewerking van Loes van Look.  

page loaded