Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

This one is for the boys!

Door Koen op 17.04.2013

Vrouwen hebben ongelooflijk veel keuze als het op beauty aankomt. Voor mannen is dat iets minder, maar als het om parfum gaat, oh boy, so many choices! Wij kozen 5 stoere geuren uit, waar de mannen de zomer vast en zeker mee door zullen komen.

1. De badboy

Zelfverzekerd, vastberaden, moedig, brutaal én een tikkeltje arrogant? Getatoeëerd? Even better!

Diesel bracht onlangs de giant parfum ‘Only the Brave Tattoo’ uit, die enkel bestemd is voor bad boys! We like! Het zwarte parfumflesje is versierd met allerlei stoere tatoeages en oogt zeer mysterieus. Je kan de giant versie in jouw parfumerie kopen voor 97,-.

2. The gentleman

Don Draper, Chuck Bass,… mannen die onze harten sneller doen slaan door hun verfijnde stijl. We hebben ze nog nooit ontmoet, behalve dan in onze dromen, maar we vermoeden dat ze Gentlemen Only dragen. Elegant, verfijnd, luxueus, modern,… straight van de Mad Men seriesSounds like Givenchy. Gentlemen Only is een charmant, fris en sensueel parfum voor mannen met taste. Het parfumflesje oogt klassiek en chicTrès chic! Het nieuwe parfum wordt vertegenwoordigd door de hottie Simon Baker. Wil je indruk maken op je vriendin? Koop de Gentlemen only bij Planet Parfum voor   100,-

3. The summer lover

Die warme zomerdagen, exotische stranden, heerlijke cocktails en dé liefde van de 2 weken durende vakantiereis. Remember? CK One summer doet je weer denken aan die onvergetelijke zomer slash liefde! Door citrusnoten, watermeloen en de aquatische geur waan je je in een schitterende onderwaterwereld! Ook het flesje doet je hunkeren naar de zee. Beleef die intense zomer terug voor slechts € 44,-! Wedden dat je de vrouwen niet van je af zal kunnen slaan? CK One Summer vind je terug in alle Ici Paris XL's, Parfuma, Planet Parfums, Inno's en andere parfumeriezaken.

Sun Day Men. Een frisse oriëntaalse geur, vermengd met allerlei bloemen, groene appelsnoten en jeneverbessen. Ow yeah, summer is in town! We hebben het allemaal wel gehad met die aanslepende kou en dat heeft Jil Sander goed begrepen. Hij brengt namelijk een limited edition uit van zijn klassieker ‘Sun’. 'Sun Day Men' moet van elke dag een zomerse dag maken. Ladies, zit je relatie in een dipje? Koop je boyfriend dan deze zomerse parfum voor 65,50. Je vindt hem terug in volgende winkels: Chiara in Deurne, Berton in Menen en De Keup in Bascharage. You won't regret it ! 

4. The player

De hartenbreker of casanova die vrouwen zonder moeite rond z'n vinger kan winden. Het not-ready-for-a-relationship type of eerder de ik-heb-bindingsangst kerel? Hmm, grote kans dat jij wel bestempeld wordt als de ‘player’.

Besprenkel jezelf met 'Eau Pour Homme' van Giorgio Armani en bewijs dat je een echte man bent! Het is niet alleen een zeer mannelijk parfum, maar ook een nieuwe klassieker. Only for men die houden van elegantie, stijl en luxe. Voor mannen die helemaal into the nightlife zijn, heb je Eau De Nuit. Ik noem het een modeaccessoire! Je hebt een smoking aan, je haar is perfect in model, maar je mist that something something. Eau De Nuit is die final touch die je look helemaal afmaakt! Je haalt hem in huis voor € 67,-.

Ladies, don’t hate the player, change his perfume!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded