Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ready for summer met Braun

Door Angelique op 17.04.2013


Het rokjesseizoen staat voor de deur en daar horen uiteraard gladde en verzorgde benen bij! Om the summer feeling in huis te halen, begint de Belmodo redactie zich nu al voor te bereiden op een straaltje zon. Geef jezelf een personal spa treatment met de nieuwe Braun Silk-épil 7 SkinSpa. Het biedt je de mogelijkheid om je huid te epileren en te peelen van schouders tot tenen met één apparaat. En je hoeft er niet meer de deur voor uit: voortaan voer je je schoonheidsbehandelingen in alle rust in je eigen badkamer uit. Halelujah!

Effectieve schoonheidsbehandelingen zijn vaak tijdrovend en pijnlijk. Met de nieuwe Silk-épil 7 SkinSpa biedt Braun de oplossing: het epileerhoofd van de SkinSpa-epilator elimineert moeiteloos de kortste en fijnste haartjes, zelfs de grootte van een zandkorrel. Hij is perfect te gebruiken in douche of in bad, voor extra comfort en een rustgevende ervaring. Na het gebruik van dit apparaat ben je voor meer dan 4 weken verlost van die vervelende haartjes!

Voor het beleven van de total spa-experience beschikt Braun Silk-épil 7 SkinSpa over een scrubborsteltje. Deze zorgt voor meer dan 3000 vibrations per minuut om dode huidcellen te verwijderen en de huid te herstellen. Dit maakt hem 4x effectiever in het zichtbaar verbeteren van de glans van je huid dan een manuele scrub. 

Dit unieke apparaat combineert de voordelen van epileren met het verzorgende effect van een natuurlijke peeling. De vele extraatjes van deze Braun epilator, zoals de draaiende kop, ergonomische handgreep en smartlight, zorgen voor een long-lasting smoothness en een perfect stralende huid.


Belmodo addict Angelique speelde maar al te graag proefkonijn voor deze nieuwe Braun Silk-épil 7 SkinSpa.

Niet neuten Foré, ff op de tanden bijten en de pijn doorstaan want na 3 keer voel je niets meer en de spa functie is pure verwennerij. - Angelique - 

Bekijk alvast dit filmpje om het product in actie te zien:

De Braun Silk-épil 7 SkinSpa is beschikbaar in verschillende elektrozaken en heeft een adviesprijs van € 189,99. 

Met samenwerking van Sarah van Hapert.

page loaded