Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

VisaPure by Philips

Door Angelique op 16.04.2013


In skincare we like, lazen we al hoe belangrijk het is om de huid te reinigen. Philips gaat nog een stapje verder en brengt een elektrische gezichtsreiniger uit, waardoor de reinigingsgel 10x efficiënter zou aangebracht worden dan met de hand. Dit is de eerste gezichtsreiniger ter wereld die over de double motion technologie beschikt! Een technologie waar zowel draai-als trilbewegingen aan te pas komen die al het vuil, make-up en dode huidcellen doen verwijderen. De verticale bewegingen zorgen dat de vuiltjes naar het huidoppervlak worden gebracht en de draaibewegingen dat ze worden weggeveegd.

Het geweldige aan de VisaPure is dat een timer aangeeft wanneer het tijd is om naar een volgende huidzone te gaan, zodat we zeker weten dat alle zones perfect gereinigd zijn. We kunnen zowel voor een zachte als intensieve reiniging kiezen en een ergonomische handgreep maakt dat de Visa Pure heel handig is en bovendien perfect te gebruiken onder de douche en in bad.

Testkonijn én Belmodo addict Angelique ging voor Belmodo aan de slag met de gloednieuwe Visa Pure:

Na 2 dagen testen, wist ik het meteen: VisaPure is my new BBFF (beauty best friend for life). - Angelique Foré - 

Er wordt natuurlijk ook aan de gevoelige huidjes gedacht door borstels met zachtere haartjes uit te brengen, naast die voor de normale huid. De gezichtsreiniger is vanaf nu te koop voor € 150,-.

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded