Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

BE Creative Make Up

Door Tiany op 15.04.2013

Groot nieuws in beautyland! ICI PARIS XL lanceert een eigen make-up collectie. De lijn heet BE, creative make up. Colour galore!

BE biedt make up aan van hoge kwaliteit, maar voor een budget proof prijsje. Voor de ontwikkeling van haar make-uplijn heeft Ici Paris Xl beroep gedaan op hun team van instructrices en verkoopsters uit de Ici Paris XL filialen. Door hun jarenlange ervaring verzamelden zij honderden tips van klanten over wat zij precies willen van hun make-up. Ze bundelden al deze ideeën samen et voilà zo was BE geboren.


Just another make up brand? Neen neen, BE is een make-upmerk die alles aanbiedt wat een vrouw nodig heeft en in het bestaande make up aanbod niet snel vond. Zo heeft BE bijvoorbeeld een groot assortiment aan oogschaduwen waarvan het grootste deel matte kleurtjes zijn. De shimmer en glitteroogschaduwen zijn leuk voor feestjes, maar niet voor overdag. De matte versies voor overdag vind je dus terug bij BE.

Bij Ici Paris Xl zijn ze ervan overtuigd dat hun make uplijn voor alle vrouwen is. Bewust hebben ze niet gewerkt met beroemdheden voor de campagne, maar met echte vrouwen. De collectie is voor alle types en alle leeftijden. Hun motto is BE beautiful, BE yourself. De mensen van BE willen dat je jezelf blijft, maar dan wel de beste versie van jezelf. Shine honey, want we hebben het over jou!

De collectie bevat een primer, 2 liquid foundations in 6 tinten, compact foundation, loose powder, pressed powder, concealer, een highlighter pen, blushes, bronzers, mono oogschaduw, quad oogschaduwen, oogpotlood, wenkbrauwpotlood, liquid eyeliner, gel eyeliner, khôl potlood, mascara, lipsticks, lipgloss, lippenpotlood, nagellakjes én niet te vergeten een collectie aan kwasten en penselen!

De collectie biedt alles aan wat je nodig kan hebben in je make-uptasje. Welke zijn de specialekes?

The Diamond Dew Glow Foundation is daar 1 van. Diamanten huh? Jawel, in de foundation zitten miniscule stukjes gemalen diamant die voor een dewy look zorgen. Geen skiny blinkende huid, maar meer een subtiele glow. And the best of all: het kost €14,95!

De oogschaduwcollectie bevat maar liefst 40 kleurtjes van € 9,95 per stuk. Belmodo heeft de oogschaduw al getest en ze hebben een serieus goeie pigmentatie. BE heeft ook quads. Dat zijn 4 kleurtjes die samen in een doosje zitten en elkaar goed aanvullen om een mooie ooglook te creeëren. Ieder seizoen zal er een nieuwe versie uitkomen.

Naast de lipstick heeft BE 2 collecties aan lipglosjes. De 6 Sheer Lip Glosskleuren hebben een lichte formule met veel glans, de standaard lipgloss dus. En de 16 Lipglosskleuren hebben ook de textuur van een lipgloss maar zijn veel meer gepigmenteerd.


De nagellakjes (€8,95) komen in 21 kleuren en hebben een super easy-to-use verpakking. De randen van de nagellakpotjes zijn ingedeukt zodat je het potje tussen 2 vingers kan houden van de hand die je aan het lakken bent. Zo kan je veel makkelijker werken, super handig.

En last but not least: de brushes. Ook daarover is goed nagedacht. De borstels die je gebruikt voor poeder zoals de blush brush, oogschaduw penseel of powder kwast zijn gemaakt uit echt haar omdat die het poeder veel makkelijker oppakken. De kwasten die je gebruikt voor vloeibare producten zoals de foundation kwast en de eyeliner brush zijn gemaakt uit synthetisch haar omdat het product daar op de haren blijft liggen en niet verdwijnt in de borstel. Ook dit gamma is lief voor je portemonnee. De prijzen liggen tussen € 9,95 en € 24,95.

Het gamma BE Creative Make Up is exclusief te koop chez ICI PARIS XL vanaf mei 2013. Om het volledige gamma te bekijken surf naar de BE Creative Make-up website.

Wil jij trouwens de geboorte van de nieuwe ICI PARIS XL beauty-lijn meevieren? Belmodo geeft VIP duotickets weg voor de launch party! Check snel onze wedstrijd en wie weet zien we jou wel op donderdag 2 mei in de Carré in Willebroek...

Met medewerking van Marieke Decock. 

page loaded