Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

L’eau du trente-quatre by Diptyque

Door Tiany op 13.04.2013

Als er 1 parfum & beautymerk is waar ik compleet verslaafd aan ben, dan is het Diptyque wel. I admit! Diptyque introduceert nu een nieuw geurtje, genaamd L'eau du trente-quatre! Een herinterpretatie van de 34 boulevard Saint Germain. De nieuwe fragrance houdt de geur vast die in de boutique hangt wanneer het seizoen en dus het weer verandert. Een geur met toetsen van rozemarijn, kruidnagel en zwarte bessen die zowel vrouwen als mannen verleidt.

De citrusvruchten als top note zorgen voor de tijdloze geur. Deze top notes worden gemengd met lavendel en kruidigere toetsen, zoals nootmuskaat en saffraan. Hierdoor krijgt het parfum een pittig karakter. Het hart wordt gevormd door Egyptian Geranium, patchouli en Virginian cederwood.

 

 


Het nieuwe flesje past perfect in de Diptyque familie. De geur wordt gehuld in een prachtig glazen, ovaalvormig flesje met lont binnenin. Zo is de fles ook een perfect item voor in je interieur! L'eau du trente-quatre is verpakt in een pink doosje, geïnspireerd op de stoffen die Diptyque zo een 50 jaar geleden ontwierp, perfect als cadeau! De liefde zou toch elke dag gevierd moeten worden. Ahhhhh!

Wil jij deze nieuwe geur scoren? Hij is exclusief te verkrijgen bij Senteurs d'Ailleurs.

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded