Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

La vie en rose selon Babor SS2013

Door Tiany op 12.04.2013

Cosmeticabedrijf Babor redt onze beautiful faces from looking less beautiful met zijn 2 nieuwe summer looks: Eternal SUNdays en Floral Beauty. Omdat de zomer van 2013 staat voor kleur, prints en neon, is het goed om de rest simpeler te houden. Daarom zijn de nieuwe Babor-looks neutraal en natuurlijk. Perfect for some Justin Timberlake's Summer Love. Ahhhhh!

Floral Beauty is zoals de naam het al verbergt erg roze, roze, roze, maar vooral ook terughoudend en effortless looking. De look bevat accenten van lichtroze, perzik en brons die goed bij elkaar passen voor een complete look.

Wat gebruik je om deze look na te bootsen? Een beetje Mineral Powder Foundation, een beetje blush, drie verschillende oogschaduwstiften, Silky Eye Shadow Stick (ça va, c'est bon & voilà), waterproof mascara Extra-Stay, Ultra Moist Lip Colour lippenstift (Iced Berry) en wat Ultra Shine lip gloss om de look af te werken.

Als je het compleet wil maken, dan kan je ook Ultra Performance Nail Colour (St. Tropez) aanbrengen. Ready? Time to go out and take a stroll in the park.

Eternal SUNdays is een neutrale look die vooral natuurlijke accenten legt op het gezicht. Perzik en een beetje brons is alles wat je nodig hebt.

Deze look is een hommage aan de zon, de zee en de savoir vivre van St. Tropez. Het is een stralende look met ook weer verschillende producten om de look helemaal af te maken.

Je begint de look met een foundation. Dat is in dit geval ook weer de Mineral Powder Foundation. Ogen verlicht je met de Silky Eyes Shadow Stick 'ça va' en de 2-in-1 Line Correcting Pencil gebruik je op je oogleden om de look fris te maken en op de lipcontouren om die vorm te geven.

De lippen vul je op met Ultra Moist Lip Colour (Iced Melon), die de lippen inkleuren en tegerlijkertijd hydrateren met het drievoudig hyaluronzuur. Wat mascara en eventueel lip gloss en Oh Là Là Ultra Performance Nail Colour aanbrengen. Done!

So let us know. Naar welke look gaat jouw voorkeur en wat zet jij op jouw verlanglijstje? 

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded