Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

His perfume? Or her perfume?

Door Angelique op 11.04.2013

Welke geur ruik jij het liefste in the whole wide world? Veel ladies and gents zullen op die vraag antwoorden: de geur van mijn vriendje/vriendin. Awww, love is in the air.  Parfummakers zijn het met deze romantische zielen eens. Dat zie je aan het aanbod van parfums voor zowel hem als haar. Meestal dezelfde geur maar een klein tikje anders. We like!

Ok, Valentijn is al lang voorbij maar enkele cadeau-ideetjes of een dosis geurinspiratie is natuurlijk altijd welkom. De perfecte flesjes voor de echte matching couples zie je hier op een rijtje. 

1. Viktor & Rolf Flowerbomb en Viktor & Rolf Spicebomb 

De zoete roze bom van V&R mag 5 kaarsjes uitblazen. Ze komen niet met een taart maar met een nieuwe versie van de bekende geur: Flowerbomb – La vie en rose. Het is een toverdrank geworden die bloemen, mandarijn, pompelmoes en een vleugje roze peper mixt.

De mannelijke geur Spicebomb zit er KNAL op. Hij is minder zoet dan zijn vrouwelijk variant maar daarom zeker niet minder fris. Deze geur is eerder kruidig en sensueel. De zwemen pompelmoes en roze peper komen dan wel weer overeen met zijn vrouwelijke variant. Het perfecte parfumduo voor het excentrieke koppel

V&R Flowerbomb: € 69,-
V&R Spicebomb: € 98,-
Beide te koop bij de parfumerie. 

2. L’eau par Kenzo Colors 

Kenzo komt met 2 pittige geuren voor hem en haar die elkaar perfect aanvullen. Voor haar is er gekozen voor bloemen – en fruittoetsen van o.a. witte perzik en jasmijnblaadjes. Die voor hem is kruidiger met extracten van munt en korianderblad. Spicy galore dus!

Deze geuren zijn sprankelend en spontaan. Zijn jullie een verliefd koppel die houden van knettergekke avonturen? L’eau par Kenzo Colors should be your choice

L’eau par Kenzo Colors voor haar : € 52,50
L’eau par Kenzo Colors voor hem : € 52,50
Beide te koop bij de parfumerie. 

3. Armani Code Summer

Armani Code is een klassieker onder de huidige geuren. Iedereen kent het en heeft het wel een keer gedragen. Voor de zomer van 2013 komen ze met een zomereditie van de bekende Armani geur. Perfect voor koppels die houden van klassiek met een twist.

De geur is iets fruitiger dan de klassieke voorganger. The perfect smell voor zwoele zomeravonden onder jullie 2. Fancy a summerish cocktail?

Armani Code Summer voor haar: € 73,-
Armani Code Summer voor hem:  € 67,50 
Beide te koop bij de parfumerie. 

4. Givenchy Play in the City 

Houden jullie 2 van je eigen vrijheid maar kunnen jullie niet zonder elkaar? Givenchy Play in the City is een parfum dat staat voor het spel tussen vrijheid en samenzijn. De geur is gedurfd en vrijgevochten en dus ideaal voor koppels met pit.

De geuren zijn ook speels. Voor de vrouwen wordt er gebruikt gemaakt van rode vruchten en zoethout. Sweetness all over! De mannengeur is een mengelmoes van bloemen en houtgeuren. Speels, mannelijk en toch een tikkeltje sensueel!

Givenchy Play in the city voor haar: € 73,50 (50ml)
Givenchy Play in the city voor hem : € 81,-  (100ml)
Beide te koop bij de parfumerie. 

5. Davidoff Cool Water into the ocean

Davidoff Cool Water into the ocean is een bekende geur die het iedere zomer goed doet. Het is een frisse geur die de oceaan vangt in een flesje. En dan spreken we van een frisse heldere oceaan met azuurblauw water, of course. De zee wordt nagebootst door fruitgeuren te mengen met kruiden bij zowel vrouwen als  mannen. Bij de vrouwen worden er ook nog bloemen toegevoegd in de basis. Met andere woorden dit is het strand van de Malediven, Miami Beach of Copacabana in een flesje. 

Heb jij een spetterende strandvakantie gepland met je vriendje? Vergeet Davidoff Cool Water into the ocean dan niet in te pakken!

Davidoff Cool water into the ocean voor haar: € 46,- (100ml)
Davidoff Cool water into the ocean voor hem: € 46,- (125 ml) 
Beide te koop bij de parfumerie. 

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded