Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Guerlain’s Terracotta 4 seasons

Door Angelique op 09.04.2013

Altijd al een huidje zoals topmodel Natalia Vodianova willen hebben? Dat wordt nu mogelijk door Guerlain!

Vrouwen die een zonovergoten huid wensen kunnen al even op Guerlain's zonnepoeder rekenen. Guerlain is de nummer 1 op vlak van sunpowders. Want elke 20 seconden gaat er ergens wereldwijd een zonnepoeder over de toonbank. Score dus!

Guerlain lanceert nu een zonnepoeder die bestaat uit matte ton sur ton tinten die voor een langdurig en stralende teint zorgen die je het hele jaar kan gebruiken, namelijk de Terracotta 4 seasons. Halelujah!

Je hoeft je niet eens te verplaatsen naar warmere oorden want in slechts 3 seconden tijd wordt er 3 weken zon op je gezicht getoverd!

Guerlain voegt nu 4 tinten toe aan de terracotta-familie: nude, naturel blondes, naturel brunettes en ebony. 'Nude' is voor Aziatische en blekere types en 'ebony' beschikt over een rode blush voor donkere types. Verder heb je ook de Natural Blondes en Natural Brunettes, deze bestonden al eerder maar krijg nu een nieuwe variant. 

During winter is het de bedoeling dat je de 2 lichtste kleuren gaat mengen en zo gaat aanbrengen. In het voor- en najaar kan je de 4 kleuren door elkaar mixen. Zo kan je makkelijk de intensiteit zelf bepalen.

 

"Op dagen dat de zon niet of nauwelijks schijnt kunnen vrouwen op het Terracotta bruinende poeder rekenen. Zelfs de naam klinkt legendarisch. Het geheim voor een stralende teint en een vlekkeloze, natuurlijk stralende huid: het onweerstaanbaar bruinende poeder die naar wens moduleerbaar is. Het is de onmisbare bondgenoot voor vrouwen die een zonovergoten huid wensen. Terracotta is niet alleen een weergaloos cultproduct en de absolute marktleider op het gebeid van zonnepoeders, maar presenteert zich nu in een alles-in-één doosje om het hele jaar door te gebruiken. Verwen uzelf net als Natalia met het Terracotta-ritueel, nu verkrijgbaar in een lichte versie voor de Aziatische vrouw en een donkere versie met een vleugje goud." - aldus Guerlain's Creatief Directeur Olivier Echaudemaison - 

Om het Terracotta poeder juist aan te brengen gebruik je de 3-gebaren van Guerlain. Concreet ga je aan de slag met het speciaal inschuifbare Terracotta penseel. Je brengt het bruin poeder aan door een '3' op beide kanten van je gezicht te tekenen. Van het voorhoofd naar de jukbeenderen, dan langs de kaaklijn naar de kin en vervolgens langs de hals omlaag.

De finishing touch krijg je door een beetje Terracotta poeder op het penseel aan te brengen en hiermee over de uitstekende delen te gaan. Denk het voorhoofd, de neus, de jukbeenderen en de kin. Met als resultaat een onmiddellijke zonnige gloed!

Terracotta 4 seasons is vanaf nu verkrijgbaar in alle Guerlain verkooppunten aan € 64,81.

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded