Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Prodigieux le parfum van Nuxe

Door Tiany op 06.04.2013

Prodigieux betekent wonderbaarlijk, miraculeus, buitengewoon. We snappen dan ook waarom NUXE zijn parfum, trouwens het eerste authentieke parfum in de wereld van de farmacie, ernaar vernoemde! 

Prodigieux le parfum is afgeleid van l'Huile Prodigieuse, een droge & multifunctional olie voor gezicht, huid & haar ontwikkeld in 1991 door Aliza Jabès.

Taking care of your body is geweldig en met 2 keer 3 bewegingen maakt dit product je huid en haar zijdezacht. Met zijn voedende, herstellende & verzachtende werking is dit product dé bestseller van het merk.

Meer dan 20 jaar na het ontstaan van de olie maakt NUXE de droom van vele vrouwen waar, een parfum gebaseerd op de geweldige Huile Prodigieuse. Het geurtje is van de hand van Serge Majoullier, parfumeur bij Mane. 

"Toen NUXE me vroeg om een parfum te creëeren op basis van L'Huile Prodigieuse, was ik blij, maar ook erg trots, want ik had de geur van l'Huile Prodigieuse zelf samengesteld." - aldus Serge Majoullier

Prodigeux le parfum vangt summer feelings in een flesje. Het is een zonnig geurtje dat perfect is voor de zomer, of om in de summer spirit te blijven de rest van het jaar. Denk vooral feminine & sensual.

De betoverende geur is gecreërd door de fruity & sprankelende hoofdnoten bergamot, mandarijn & oranjebloesem. Een ontluikend boeket in de hartnoten van rozen, gardenia & magnolia en last but not least de diepere basisnoten, een mineraal akkoord tussen vanille & kokosmelk. Een mondvol dus aan lekkere aromatische ingrediënten.

Prodigieux le parfum is verkrijgbaar vanaf eind april 2013 bij de apotheek, in een sprayflacon van 50ml voor € 49,90.

Wil je the smell of summer de jouwe maken, maak dan zeker een stop bij de dichtsbijzijnde apotheek of neem alvast een kijkje op de Nuxe website.

Met medewerking van Aline Erauw. 

page loaded