Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dove, our all time favorite

Door Angelique op 04.04.2013

Are you a Dove addict? We are! Iedereen heeft minstens 1 Dove product in de badkamer staan, zonder twijfel. Waarom is Dove nu precies zo populair? En waarom zijn hun producten zo goed? Met de nieuwe campagne ‘Ontdek het verschil’ leggen ze ons dat haarfijn uit.

Ken je het trekkerige gevoel van je huid wanneer je te lang gedoucht hebt met te veel goedkope zeep? Droog, rood en prikkend. Brrrrr. Dove heeft 1 van de weinige douchecrèmes die dat gevoel wereldwijd uitschakelt.

De producten voeden je huid van binnenuit. De douchecrème zorgt voor hydratatie in plaats van uitdroging. Het resultaat? Een huid die aanvoelt als pasgeboren babybilletjes!

Dit geldt ook voor de stukken handzeep. Je hebt ze waarschijnlijk al gespot in de TV-spotjes. Ze hebben op verschillende zeepjes een poppetje gedrukt. Bij de meeste merken verdwijnt de tekening na enkele keren gebruiken. Bij Dove blijft het poppetje gewoon zitten. Dove zorgt er ook voor dat je huidproteïnen niet gestript worden. 

Het lijkt een reclametrucje, maar ik heb het met mijn eigen handen mogen testen. Trust me, it’s true. Het poppetje bleef enkel bij Dove overeind staan en mijn huid was duidelijk veel zachter en minder droog.

Ook ben ik een die hard fan van de Dove deodorants. Iedereen die ooit deodorant met alcohol gebruikt heeft na het scheren, zal begrijpen wat ik bedoel. De deo's van Dove prikken niet en ze zijn heel voedend. Natuurlijk zijn ze ook beschikbaar in heerlijke geurtjes. Cucumber & green tea is my all time favorite

Wil je nog een laatste reden waarom Dove zo anders is? Je kan er je boyfriend ook mee onder handen nemen. Douchecrèmes, deodorants of  crèmes? Dove is je partner in crime voor deze ultieme missie. Zowel voor vrouwen als voor  mannen is Dove de lieveling voor verzorgingsproducten. 

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded