Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Nieuwe Coupe van Lauren Conrad

Door Catherine op 31.03.2013

We kennen Lauren Conrad natuurlijk als stijlicoon & immer perfect gekapt & gemanicuurde Laguna Beach girl. Groot was dan ook onze verbazing toen we lazen dat de realityster haar lokken PER ONGELUK roze had geverfd. Een verhaal dat vraagt om een loepzuiver staaltje diepgravende onderzoeksjournalistiek.

Let's get to the bottom of this!

De feiten:

- Lauren Conrad reist momenteel door India met een vriendin.
- Het duo wil koste wat kost het Holifeest meemaken.
- Holi-Phagwa is een hindoeïstisch festijn om het begin van de lente vieren.
- Het Holifeest kenmerkt zich door dans, zang, versnaperingen, het sprenkelen van gekleurd poeder, parfum & gekleurd water, dixit Wikipedia.
- Een blond Amerikaans stijlicoon is een makkelijk doelwit.
- Rood pigment is moeilijk uit te wassen.

De reconstructie:

Na een stuk of 10 keer zwaar ge-colourbombed te zijn, trok Conrad moe maar voldaan naar haar hotelkamer om haar Instagram te updaten & die smurrie uit haar haren te wassen. Helaas! Wanneer ze de douche uitstapt, ziet ze in de spiegel een reïncarnatie van Charlotte Free."So apparently it doesn't wash out... Looks like I'm sporting pink locks for the rest of this trip."

Gelukkig is Lauren een zondagskind dat o-ver-al mee wegkomt. Dus neemt ze nog maar eens de iPhone ter hand, krijgt 70 450 likes voor haar ongewilde roze dip-dye & zet zonder zorgen haar reis & leventje verder.

The American Dream in actie. 

page loaded