Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Desire by Dolce & Gabbana

Door Tiany op 30.03.2013

Sensueel en verleidelijk is de nieuwe geur van Dolce & Gabbana. Het parfum Desire roept naar eigen zeggen een wereld van licht en schaduw, van verleiding en verlangen op.

"Alles begint met verlangen. Zonder verlangen zou er geen verleiding, sensualiteit of passie zijn. Voor ons is het altijd essentieel geweest om dit gevoel vrij te laten, om met tradities te breken en emoties de vrije hand te geven." - aldus Domenico Dolce en Stefano Gabbana - 

En gelijk hebben ze! Dit aroma bevat fruitige geuren van mandarijn, lychee en bergamot die mooi in samenhang liggen met de geur van lelietjes-van-dalen. Het hart van dit fragrance bevat bloemengeuren, waaronder de madonnalelie, tuberoos en jasmijn. We ruiken ook karamel en vanille die de geur zoet maken. Sweetness like we love it!

Desire behoort tot de The One-reeks van Dolce & Gabbana. Scarlett Johansson is alweer het boegbeeld van de nieuwe geur, net zoals bij vorige campagnes. Het is daarom geen verrassing dat ze ook nu weer op de advertentie - genomen door Terry Richardson, by the way - straalt, maar het label heeft een duidelijke mening over de actrice:

"Scarlett was een natuurlijke keuze voor ons. Niet alleen vanwege haar schoolheid, waarvoor ze bekend staat, maar omdat ze in staat is de vele kanten van onze vrouw te laten zien."

Desire van Dolce & Gabbana kan je nu vinden bij elke parfumerie. Ready to hit summer met een heerlijk geurende beetje van Scarlett Johansson? Wij alvast wel.

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded