Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lush viert Pasen, eitjes rapen

Door Tiany op 27.03.2013

De tijd dat kinderen weer gulzig hun grijphandjes voor zich uitstrekken naar paaseieren (chocolade, a.u.b.!) is weer aangebroken! Lush speelt - net zoals ze dat deden voor kerstmis - daar weer op in.

Voor pasen ontwierp het cosmeticabedrijf een collectie met allerlei nieuwe yummy zeepjes en oude favorieten die weer eens terugkeren. Geen chocolade bij Lush, maar ook kinderen kunnen genieten van een heerlijk bad of douche.

What's new?

Er zitten 3 nieuwe producten in de paascollectie: Heñata, The Brightside en Easter Egg Hunt.

Heñata (€ 8,95) is een schattige badbruisbal in de vorm van een kip. Van dit product moet je wel houden als je de andere badbruisballen van Lush al hebt uitgeprobeerd. We denken dan aan o.a. de klassiekers als de Twilight (no vampires or werewolves included) met zijn heerlijke geur. Het verbaast dus ook niet dat de Heñata ook fantastisch ruikt. Lekker sizzelen doe je met geuren van mandarine, bergamot en tangerine. En zoals echte kippen eieren broeden, heeft de Heñata ook een inwendige verrassing: een kleine bruisbal in de vorm van een ei. Double the pleasure met de 2-in-1 bruisbal.

Ben je meer te vinden voor een bad vol schuim, waarin je urenlang kan weken, dan is The Brightside (€ 7,50) echt iets voor jou. Deze bubble bar ruikt naar mandarijn, bergamot, tangerine en citroen. Lekker fris en ontspannend, oh yes, we zullen zeker eens langsgaan bij Lush om dit product in huis te halen.

Als laatste nieuwheid is er de Easter Egg Hunt (€ 7,50 per 100gr), een blok zeep waarvan je een deel mee naar huis kan nemen... of je koopt heel het blok als je een echte Lush-fanaat bent. De zeep werkt zoals een gewone zeep, maar ruikt zo lekker! Naar wat? Sinaasappel, framboos, citroen en viooltjesblad.

All-star favorites

Zeepjes uit het verleden komen speciaal voor pasen terug. Wat dacht je van The Carrot, Fluffy Egg en The Immaculate Eggception? Oh ja, deze 3 favorieten zijn weer te verkrijgen.

The Carrot (€ 9,95) is een bubble bar in de vorm van een wortel, die nog eens interactief kan zijn. De wortel werkt net zoals andere bubble bars op een stok. Al heen en weer schuddend tover je zelf bubbles in het bad. The Carrot ruikt naar buchu, citroen en bergamot en een pluspunt is dat hij wortelolie bevat, waardoor de huid wordt gevoed en verzacht.

De terugkerende bruisbal is Fluffy Egg (€ 5,95) een bruisbal die je in 2 versies kan vinden: met stippels of een zigzagmotief. Hij ruikt naar heerlijk lekkere suikerspin en hij kleurt je bad roze. In tegenstelling tot chocolade eieren maakt deze je niet dik en ruikt bovendien geweldig. Sounds convincing, no?

The Immeculate Eggception (€ 13,95) is - hoe kan het ook anders - geïnspireerd op de film Inception. Een ei of kuiken in een ei, deze bruisbal biedt je 2 producten aan voor de prijs van 1. Hoe werkt het? Je gooit de bruisbal volledig in bad, maar leuker is het om in verschillende stappen te doen. Je kan enkel het buitenste ei gebruiken en het binnenste ei of kuiken bewaren voor later. The Immeculate Eggception ruikt naar vanille, ylang-ylang en pompelmoes.

Wil je weten waar jij de nieuwe producten kan vinden? Check dan de officiële website van Lush voor alle verkooppunten.

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded