Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ioma exclusief bij Ici Paris XL

Door Tiany op 26.03.2013

Het Franse merk IOMA is er nu ook voor de Belgische vrouwen.  De verzorgingslijn wordt exclusief verkocht bij Ici Paris XL

Bij IOMA willen ze een zichtbaar beter resultaat, bij elke vrouw en bij eender welk huidtype.

IOMA heeft een groot assortiment aan verzorgingsproducten voor het gezicht en het lichaam. Voor het gezicht hebben ze een leuke en duidelijke formule. Zo bestaat er voor iedere imperfectie een eigen nummer en kleur. Hoera voor easy peasy producten!

Eenmaal je jouw matchende kleur gevonden hebt bij je imperfectie (and we all have them...), hoef je nooit meer die kleine lettertjes te lezen, maar zie je jouw product al van ver blinken in Ici Paris XL.

De twijfel welk product nu juist bij jou past, is ook passé. Bij Ici Paris XL kan je binnenstappen voor een gepersonaliseerde huidscan. Zo weet je onmiddellijk je diagnose en kan je de producten aanschaffen die voor jou het meest zullen doen. 

De 7 verschillende formules coveren echt al onze irritante imperfecties: droge huid & UV-schade, fijne lijntjes, rimpels & slappe huid, roodheid, bacteriële infecties, vette huid en donkere kringen.

IOMA belooft om dit allemaal te laten verdwijnen met hun advanced technology. Het is het eerste en enige skincare brand die hun effectiviteit heeft bewezen. 

Naast de gezichtsverzorging heeft IOMA ook een klein, maar heel fijn assortiment aan huidverzorging. Zo is hun Cocoon Voluptious Body Cream niet òf hydraterend òf verzorgend òf verzachtend, maar gewoon alles in 1. Geen gezever.

IOMA is volgens ons een echte catch in de rekken van Ici Paris XL, misschien wel de ontdekking van 2013 op vlak van huidverzorging. 

En moest je in het buitenland zijn, loop eens langs bij Saks 5th Avenue of Harrods, want daar kan je IOMA ook altijd vinden!

Met medewerking van Marieke Decock.

page loaded