Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Marc Jacobs Sunshine limited edition

Door Angelique op 21.03.2013

Spring is coming! Marc Jacobs introduceert The Sunshine Collectie. Het is een limited edition, bestaande uit 2 parfums: De Daisy Sunshine edition en de Daisy Eau So Fresh Sunshine Edition. Ja je leest het goed! Het bekende Daisy parfum wordt heruitgebracht, speciaal voor de lente en zomer.

De 2 geuren zijn gebasseerd op Daisy, maar dan in een zomers jasje. Laat de zon maar komen! Met deze geurtjes kunnen we al niet meer wachten.

De 1ne is goudkleurig en de andere heeft een mooie roze tint. Beiden hebben ze een kenmerkende dop, gemaakt uit grote daisies. Cute!

De Daisy Marc Jacobs Sunshine edition is een weelderige, fruitige bloemengeur. Het is een zonovergoten weergave van de iconische daisy geur. Het hart zit vol vrolijke noten van lentebloemen en lychee, met een basis van blozende abrikozenschil en muskusachtige houtsoorten.

Top: Rode bessen, guave, mandarijn.
Hart: lelietjes-van-dalen, viooltjes, lychee.
Basis: abrikozenschil, witte housoorten, muskus.

 

De speelse, bloemige geur van de Daisy Eau So Fresh Sunshine Edition is brutaler en fruitiger dan die van het origineel. Hij heeft een energieke en verslavende, fruitige topnoot, een briesje luchtige bloemblaadjes in het hart en een fluweelzachte basis van subtiele zoetheid.

Top: Aardbeien, appelbloesem, roze grapefruit.
Hart: Jasmijnbloemblaadjes, daglelie, rozen.
Basis: Viooltjesbladeren, wit eikenmos, amberhout.

De Daisy Marc Jacobs sunshine edition is een eau de toilette van 50ml en kost € 61,-.
De Daisy Eau So Fresh Sunshine Edition is een eau de toilette van 75ml en kost € 67,-.

Ookal laat het Belgische zomerweer nog wat op zich wachten, wij willen nu al deze mierzoete geurtjes om even te dromen dat het al lente is!

Met medewerking van Marieke Decock.

page loaded