Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dare to Tan in zomer 2013 met Lancaster!

Door Tiany op 18.03.2013

Om je huid totally sunproof te krijgen deze zomer is Lancaster jouw partner in crime! Iedereen voelt zich uiteraard mooier met een bruin kleurtje, maar het is ultrabelangrijk om je huid goed te beschermen! Lancaster heeft al 40 jaar ervaring in alles wat met sun protection te maken heeft. Naast bescherming tegen UVA- en UVB-schade en aandacht voor DNA repair focust het beauty merk zich sinds vorig jaar ook op schade door infrarood stralen. De infrarood-technologie zorgt ervoor dat een deel van de stralen geblokkeerd worden en neutraliseert vrije radicalen. Optimale bescherming dus!

Lancaster neemt  de bescherming van je huid very seriously en biedt een sun care ritueel in 3 stappen aan! Voorbereiden, beschermen, verlengen.


 

1. Voorbereiden

Je huid goed voorbereiden op de zon is essential. Lancasters nieuwe Tan Preparer-lijn does just that! Deze lijn zorgt ervoor dat je beter én mooier bruint. Een extra perk is dat de producten ook de natuurlijke weerstand van je huid verbeteren! Het recept voor een gorgeous tan begint met deze producten: het Tan Preparer Hydrating Serum voor het gezicht en het Tan Preparer Hydrating Water voor het lichaam. Door ze dagelijks te gebruiken vanaf 15 dagen voor je naar de zon vertrekt, verzeker je jezelf van die mooie beach babe tan... De Tan Preparer-lijn zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd en stralend wordt én blijft. 

2. Beschermen

Bij stap 2 bescherm je jouw huid tegen blootstelling aan de zon met behulp van het Lancaster product dat het beste bij je past! Klaar voor een vakantie boordevol relaxing aan het zwembad? Kies dan voor de Sun Beauty-lijn in de gewenste textuur: de Velvet Touch Cream Radiant Tan of de Satin Sheen Oil Fast Tan Optimizer.

Eerder een actieve beach babe? De nieuwe Sun Sport-lijn is dé zonbescherming voor sportliefhebbers. Het gezicht van deze lijn is dan ook de very active and gorgeous surfkampioene Hanalei Reponty. Deze natural beauty uit Tahiti is de ster van de Dare To Tan in motion campagne. 
Lancaster zorgt ervoor dat de surf chicks onder ons volledig beschermd zijn tegen de kwalijke effecten van de zon en dit allemaal zonder je altijd te moeten afdrogen! De Wet Skin Application is verwerkt in alle body mists van de lijn en zorgt ervoor dat de producten snel en easy kunnen aangebracht worden zonder oh zo flatterende witte strepen achter te laten! De formules zijn waterproof én sandproof! De Dry Touch Gel Radiant Tan is speciaal ontwikkeld voor het gezicht en heeft een droge finish en hydraterend effect.

Ook voor de kids heeft Lancaster een product op maat gemaakt! De nieuwe Sun For Kids-lijn zorgt ervoor dat problemen met zonproducten aanbrengen bij kinderen verleden tijd zijn! De Wet Skin Application is ook in deze producten verwerkt, in de vorm van een body mist en een crème. Zelfs de geur is totally childproof... In het water springen met een vers laagje sunscreen is dus niet langer een probleem!

De formules van de Sun For Kids-lijn zijn beschikbaar in SPF 50. De Sun Sport-lijn in SPF 15, 30 en 50 en de Sun Beauty-lijn in SPF 6 tot en met SPF 50. Breng de producten royaal aan en tan away!
 

3. Verlengen en herstellen

Uiteraard wil je die amazing goudbruine teint zo lang mogelijk behouden! Op je gezicht breng je 's avonds het 365 Cellular Elixir Intense serum en de Tan Maximizer for Face aan. Voor de rest van je lichaam gebruik je een van de Tan Maximizer after sun formules. Deze formules herstellen en hydrateren je huid én zorgen voor een dieper en longer lasting kleurtje!

Can't get enough van Lancaster goodies? Goed, want er is meer! Summer Splash is een eau de toilette met een verfrissende zomergeur die je voor, tijdens én na het zonnen kan dragen! De geur is speciaal gecreëerd zodat deze een perfect match vormt met de suncare producten!

De nieuwe Lancaster Sun producten zijn vanaf eind maart verkrijgbaar bij geautoriseerde Lancaster parfumerieën, warenhuizen en beauty salons. Prijzen variëren tussen €30,- en €37,-

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded