Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sisley & Kusmi Tea’s beauty detox

Door Angelique op 10.03.2013

Heb je last van stress & rimpels en werken jouw peperdure beautyproducten plots niet meer? Worry no longer, want Sisley komt met een nieuw beautyproduct: Botanical D-Tox. Qué? Botanical D-Tox is geen dag- of nachtcrème, maar een nachtkuur. Oh yes, al slapend mooi worden... Doornroosje kende het geheim duidelijk ook al.

Hoe werkt het? Door vermoeidheid en stress veroudert onze huid en daar zien we dan de tekenen van. Rimpels, maar ook een vergrauwde teint zijn resultaten van een vermoeide huid en verouderde proteïnen in het lichaam. Om die proteïnen te bestrijden, heb je Botanical D-Tox van Sisley nodig.

Het is een nachtkuur, wat betekent dat je huid volledig en grondig wordt aangepakt. Waarom moet je het enkel 's nachts op je huid smeren? Omdat je lichaam 's avonds in zijn natuurlijke regeneratiefase is. Producten worden dan beter opgenomen door je huid.

Botanical D-Tox werkt in 3 stappen:
1) Herkenning van de beschadigde proteïnen.
2) Enzymatische afbraak van de proteïnen.
3) Proteïnen worden verdeeld in kleine delen, zodat nieuwe proteïnen zich kunnen ontwikkelen.

Klinkt ingewikkeld? Geen zorgen, want jouw taak is enkel om het product 's avonds op je gezicht aan te brengen gedurende 1 maand, de duur van de kuur. Zoals de naam het al een beetje zegt, bevat Botanical D-Tox natuurlijke producten. O.a. kleine speltgraan, ginkgo biloba (bevordert de micro-bloedsomloop) en rozemarijn (tonifieert) zijn verwerkt in het product.

Daarnaast zijn er nog andere zaligheden, als essentiële oliën van planten (geur en ontspanning), kariteboter (voedt de huid) en zonnebloemolie (voedt en versoepelt). 

Om voor een volledige detox te zorgen, werkt Sisley samen met Kusmi Tea, die heerlijke thee all the way from Paris brengt. Een strak plan lijkt ons om Kusmi Detox thee te drinken en 's avonds Botanical D-Tox te gebruiken. Voilà mesdames, dat is de sleutel tot een stralende en frisse huid.

We hebben nog meer goed nieuws voor degenen die meteen aan de slag willen gaan! Sisley ontwikkelde speciaal een standplaats in geselecteerde Planet Parfum-winkels. Aalst, Leuven, Roeselare, Hasselt, Tongeren, Genk en Maasmechelen zijn de lucky few places. Dat zijn de plekken om Botanical D-Tox te testen en persoonlijk advies te krijgen over jouw huidproblemen. De liefhebbers van Kusmi Detox thee kunnen daar ook à volonté slurpen.

Overtuigd? Ga dan naar jouw dichtbijzijnde Planet Parfum. Kusmi Tea kan je o.a. kopen bij Think Chocolate!, Lily en Julie's House. Happy detoxing!

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded