Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jason Wu x Lancôme: een stijlvolle make-up collectie

Door Tiany op 08.03.2013

Het ziet ernaar uit dat 2013 een druk jaar wordt voor mister Jason Wu. De modeontwerper mocht First Lady Michelle Obama kleden voor het Inauguration Ball en nu zal hij samenwerken met beautygigant Lancôme

Jason Wu en Lancôme zullen een limited edition cosmeticacollectie op de markt brengen. “Beauty is altijd heel belangrijk geweest voor het label, het is steeds een onmisbaar element van mijn shows geweest,” zegt Wu tegen Women’s Wear Daily. 

Volgens de modeontwerper zitten hij en Lancôme op dezelfde golflengte qua doelpubliek. Beiden maken producten voor de moderne, sexy en zelfzekere vrouw.

Ik wou met Lancôme samenwerken omdat ze naast een hoge kwaliteit van de producten ook gekend staan voor hun focus op de eigenheid van de vrouw. Ze werken niet met bepaalde schoonheidsidealen, maar maken producten voor alle soorten vrouwen zodat iedereen iets vindt dat bij haar persoonlijkheid past. -aldus Wu-

En de liefde komt van beide kanten. Ook Silvia Galfo, vicepresident van de marketingafdeling van Lancôme vindt dat de ontwerpen van Wu naadloos aansluiten bij de stijl van het beautymerk.

Zijn ontwerpen zijn modern, elegant en stijlvol.  -aldus Galfo-

Er zou sprake zijn van verdere samenwerkingen in de toekomst, maar concreet staat er nog niets vast. Voorlopig kunnen we onze beautyhonger dus stillen met deze collaboration die te verkrijgen zal zijn in september.

page loaded