Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Be Pretty Powerful met Bobbi Brown

Door Tiany op 08.03.2013

Vandaag is het Internationale Vrouwendag, dus ladies: all spotlights are on you! Omdat vrouwen nu eenmaal super-awesome zijn en dat op een dag als vandaag echt wel eens extra in de verf gezet mag worden, komt beautymerk Bobbi Brown met een geweldige actie.

You guessed it girls: tijd om die oren te spitsen!

Belmodo loves Bobbi Brown

Omdat ze nergens de juiste make-up kon vinden, richtte make-up artist Bobbi Brown in 1991 haar eigen make-uplijn op, and thank God for that! Sindsdien is het merk Bobbi Brown uitgegroeid tot een echte klassieker binnen de beauty-wereld. Bewijs daarvan zijn de massa's Youtube-filmpjes waarin beauty-istas (we really need to come up with a better name for them) maar wat graag haar producten gebruiken.

De basisfilosofie van Bobbi Brown is dat ze simpele, flatterende en draagbare make-up wil maken. Wanneer je haar vraagt wat make-up voor haar betekent, zegt ze dit: "Makeup is a way for a woman to look and feel like herself, only prettier and more confident."

Girlpower and confidence boosters alom dus, en daarbij ook enkel zuivere ingrediënten. We hoeven vast niet meer uit te leggen waarom wij fan zijn, toch? Score!

Revolutionair aan Brown's producten is dat de foundations voor het eerst in de geschiedenis van foundation yellow-based zijn, in plaats van roze-based. Daardoor kunnen foundations aangepast worden aan veel meer verschillende huidtinten en zijn ze ook veel flatterender. Verder kan je bij Bobbi Brown terecht voor een serieuze verzameling top lipsticks.

Kortom - Bobbi Brown, dat zijn geweldige basics in mooie neutrale kleuren en alle tools die je nodig hebt voor een flawless skin and pouty mouth. Alle Bobbi Brown-producten kan je trouwens shoppen in de Bobbi Brown store in Brussel.

Pretty Powerful, the book

Naast haar geweldige beauty-producten, staat Bobbi Brown ook bekend om haar ultra-handige en vrolijke tutorial-boeken. Daarin geeft ze ons insider tips and tricks (zoals: prime before you... put on your foundation -rijmen is niet altijd even makkelijk).

Met "Pretty Powerful: Beauty Stories to Inspire Confidence" is Brown aan haar zevende boek toe. Daarin verschuift de focus van beauty-tips naar het waarderen van schoonheid in alle vormen en kleuren. In het boek interviewt Brown celebs en bekende atleten en vraagt ze hen wat schoonheid voor hen betekent. Salontafel-material, yes please!

Pretty Powerful, the app

And then it was your turn! Na het geweldige boek vol verhalen van talloze leading ladies, gaat Brown op zoek naar wat schoonheid betekent voor échte vrouwen. Daarom ontwikkelde ze een superleuke Facebook-app waarmee jij in no time een gorgeous collage maakt van foto's van jou en een vriendin. Die foto's kan je kiezen uit je Facebook-albums, maar je kan ook brand new pics toevoegen! So let's get snappin' girls...!

Je uiteindelijke collage toont jullie vriendschap, vertelt jouw beautyverhaal, geeft je de kans om die ene geweldige makeover te tonen,... the possibilities are endless! Het enige wat telt voor Brown, is dat je collage jullie natural beauty and extraordinary power toont! Want "Who run the world? -GIRLS!"

Alle Belmodo ladies op de redactie poseren maar wat graag being Pretty Powerful met Bobbi Brown. De gloednieuwe app is dus hier dik in the pocket! Smile!


De app zet je collage automatisch op de Facebookpagina van Bobbi Brown België. Daardoor maak je kans op... *wij nemen even de tijd om te pre-hyperventileren* een reis met een vriendin naar New York City! Our one true love, waar je zal mogen genieten van een superdeluxe en vooral superexclusieve Pretty Powerful ervaring. Oh yeah!

Dus gewoon je eigen Be Pretty Powerful collage maken en uploaden op de Facebookpagina Bobbi Brown België en meedingen naar die trip richting New York! Wil je nog meer prijzen winnen? Good news, want Belmodo geeft je de kans om 1 jaar lang een Bobbi Brown make-up sessie te winnen én een exclusief fancy Bobbi Brown going fluopink skateboard. Cooler kan niet! Surf razendsnel naar de Belmodo wedstrijd Win 1 jaar lang make-up bij Bobbi Brown én een exclusief skateboard! Go go go girls!

Met medewerking van Lien Bruyland.

page loaded