Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Origins of Miss Dior

Door Tiany op 03.03.2013

Christian Dior zei: "Make me a fragrance that smells like love."

Christian Dior schreef geschiedenis met zijn eerste collectie 'New look' in 1947. Het iconische Miss Dior parfum werd in datzelfde jaar geboren en was het allereerste parfum created by Christian Dior himself. Diors onmisbare muze Mitzah Bricard speelde een zeer belangrijke rol in de creatie van de geur. Na haar werd Miss Dior verheven tot een legende. Dat kwam door de stars of the silver screen en elegante ladies van over de hele wereld. Anno 2013 is Natalie Portman de belichaming van Miss Dior. 

Altijd al willen weten hoe het Perfume of love ontstaan is en hoe het aan zijn iconic naam kwam? Find out in dit filmpje by Dior!

Met medewerking van Aline Erauw. 

page loaded