Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rihanna x M.A.C

Door Bieke op 25.02.2013

Rihanna is taking over the world! Na haar kledingcollectie voor River Island, zal de R&B diva de handen in elkaar slaan met M.A.C. Het cosmeticamerk werkte eerder al samen met powerhouses als Beth Ditto en Nicki Minaj, maar Rihanna is de 1ste celeb die het gezicht zal zijn van meedere make-up collecties. Jaja, Riri knows what she's doing. Het is dan ook geweten dat de zangeres grote fan is van het merk. Zo heeft ze altijd een aantal M.A.C-visagistes stand-by staan tijdens haar tournee.

Dit jaar alleen zouden er al 4 collecties uitkomen. Het 1ste product dat gelanceerd wordt, is RiRi Woo, een lipstick geïnspireerd op de Ruby Woo red lipstick van M.A.C. En this is only the beginning. Er zullen ook nog nagels, valse wimpers, oogschaduw en accessoires op de markt komen, met de Rihanna touch natuurlijk. De RiRi [hearts] M.A.C collecties zullen alle 4 een andere vibe & feel hebben en zelfs een andere verpakking. 

De collectie zal later dit jaar verkrijgbaar zijn in de winkels, online en ook op Rihanna's concerten. Voor zij die niet kunnen wachten: boek een ticketje naar New York. Op zaterdag 4 en zondag 5 mei zal daar Rihanna's Diamonds Tour van start gaan. Om die avonden extra geslaagd te maken, zal M.A.C een pop-up shop openen om de RiRi [hearts] M.A.C collab voor te stellen aan het grote publiek.

Met medewerking van Lissa De Peuter.

page loaded