Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

La Nuit de l’Homme, starring Garrett Hedlund

Door Tiany op 23.02.2013

La Nuit de l’Homme doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar wat als we het als volgt omschrijven: ‘Die heerlijke mannengeur die vaak rond al even heerlijke gents hangt’? Indeed, dat dachten we al. 

Het Yves Saint Laurent parfum is een geur vol spannende contrasten. Een frisse topnoot vecht tegen een zware, sensuele basisnoot waardoor er een interessant spel van geuren ontstaat. En dan hebben we nog niet verteld dat niemand minder dan Garrett Hedlund the handsome face van dit heerlijke parfum is!

De acteur, vooral bekend uit 'Troy', representeert perfect de dualiteit waar het huis YSL voor staat: elegantie versus vrijheid & durf, een gevoelige ziel versus de stoere, viriele man. 


Garrett met babyface, maar toch al zeer yummy in Troy wink

Garretts reeds indrukwekkende cv belooft alleen nog maar sterker te worden. Na zijn debuut in 'Troy', zag het grote publiek hem 2 jaar later terug als 'Eragon' in de gelijknamige fantasiefilm. Later speelde hij de sterren van het dak in 'Tron: Legacy', het mega avontuur van Disney. 

Want more Garrett? Begin dan alvast maar uit te kijken naar 'Inside Llewyn Davis', een film van de Coen broers. 

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded