Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kiehl’s lanceert eerste BB-crème

Door Tiany op 21.02.2013

Nog altijd op zoek naar de perfecte BB-crème? Kiehl's to the rescue! De Kiehl's Clearly Corrective TM Dark Spot Solution heeft er een nieuw zusje bij, want het Amerikaanse beautymerk lanceert zijn eerste BB-crème.

De Blemish Balm verbergt onvolmaaktheden, hij gaat de verkleuring van je huid tegen én hydrateert. Deze BB-crème biedt meteen een natuurlijk ogende dekking en een klinisch bewezen huidtintcorrectie op lange termijn.

Kiehl's Actively Correcting & Beautifying BB Cream SPF/50 PA+++ werd speciaal ontworpen voor de gevoelige huid, maar de crème is geschikt voor alle huidtypes. Na het aanbrengen verdwijnen kleine vlekjes op je huid meteen en fijne lijntjes en rimpels worden verborgen. De crème voelt licht en niet vet aan. Je krijgt een natuurlijke afwerking in je eigen huidskleur en wordt beschermd tegen schadelijke UV-stralen. Je huid ziet er meteen jonger én stralender uit.

Vanaf april 2013 zal deze BB verkijgbaar zijn in 3 verschillende tinten : helder, licht en natuurlijk. Beschikbaar in de Kiehl's stores in Antwerpen en Brussel.

Allen daarheen!

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded