Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

3 x Overnight Action

Door Patricia op 20.02.2013

Ah... zaterdag. Soms is er niets fijner om je weekend te beginnen dan een tijdje tutten in de badkamer. Je neemt een bad, peelt je gezicht en lichaam, smeert een maskertje op en leest een boekje terwijl je naar je favoriete emo muziek luistert.

Spa time bij je thuis kan echt relaxerend zijn, maar soms is daar geen tijd voor. Soms is er te veel werk tijdens de week en zijn er te veel familiebezoeken, verjaardagsfeestjes en euh... werk in het weekend. En dan gaat dat beautyregime er al eens aan. Daar zijn wij -en je huid- het niet mee eens en dus stellen we je graag voor aan 3 producten die echte timesavers zijn, want ze werken 's nachts. Zo hoeft je huid niet te lijden onder je drukke leven.

 1. Kiehl's Over-Night Biological Peel

Dit product spotte Angelique al in het artikel Kiehl's loving, en is dus helemaal tested and approved. Deze peel stimuleert het biologische proces waardoor de huid zichzelf vernieuwt. Daar is een diepgaande uitleg voor, die je kan vinden op de website van Kiehl's, maar het belangrijkste dat je moet weten is dat het goedje werkt: 2 à 3 keer smeren in de week zorgt voor een frissere éclat.

Het product kan gebruikt worden op ieder huidtype, ideaal voor bijvoorbeeld mensen die last hebben van puistjes en best de korrel in een peeling vermijden. 

2. Clinique Moisture Surge Overnight Mask

Een nieuwkomertje op de markt! Een product dat eveneens alle huidtypes tevreden stelt, belooft om het vocht in je huid te herstellen en je reserves voor de dag erna terug op te bouwen. Sounds like a dream en dat is het ook! Dit goedje maakt je huid weer vol en soepel en dat alles terwijl je slaapt. Zo maak je 's nachts de schade weer goed van overdag en hydrateer je je huid, die normaal tijdens je slaap meer vocht verliest. Een slaapmutsje voor je huid, dat je hier kan vinden!

3. Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Serum 

Het oog wil ook wat, en daarom is er dit serum, dat lijntjes, rimpels, wallen en zwellingen reduceert. Oh, en het zorgt voor extra hydratatie. Dat is best veel in 1 potje.

Ook nog dit...

Reinig je huid iedere avond voor je gaat slapen. Ie-de-re avond.

- 1 van onze favo producten voor 's avonds blijft de Kiehl's Midnight Recovery Concentrate. Niet alleen zorgt de textuur van dit product ervoor dat je huid helemaal tot rust komt, ook de geur werkt rustgevend voor je slapen gaat. Omdat 2 druppels vaak al genoeg zijn, gaat een potje bovendien echt bijzonder lang mee. Zeker de investering waard.

Zorg ervoor dat je goed slaapt, de beste manier om je lichaam en huid een plezier te doen! 

page loaded