Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chanel Printemps Précieux

Door Tiany op 15.02.2013

"Elegantie en schoonheid moeten aangenaam en gemakkelijk toe te passen zijn". Klinkt allemaal niet heel erg sexy, maar is toch wel the God honest truth als het over make-up gaat. En dat had Miss Coco Chanel herself jaren geleden ook al door.

Ze creëerde een simpel en sober silhouet dat als blanco blad verrijkt werd met sieraden, details en accessoires. Het bewijs van deze kunst, een sublieme broche ingelegd met amethisten, vastgespeld op een lapje ruwe stof, werd teruggevonden op een oude foto. Dit contrast diende als inspiratiebron voor de Chanel make-up collectie Printemps Précieux van het voorjaar 2013.

Een egaal gelaat en geraffineerde bruine tinten op de ogen worden versterkt door een explosie van kleur op de lippen en nagels. Koraalroze en rode tinten kleuren de lippen, terwijl de nagels in al hun exclusiviteit dienst doen als volwaardig accessoire.

Aah, klinkt als muziek in onze oortjes -nu nog bedekt met mutsen en oorverwarmers, maar toch kijken we al reikhalzend uit naar de lente… Al is het maar om al die mooie Chanel make-up te testen. Wij zetten alvast de limited editions op een rijtje.  

1. Le Vernis - Emprise € 23,-
2. Le Vernis - Fracas € 23,-
3. Création Exclusive - Poudre Signée € 55,-
4. Rouge Allure - Precieuse € 32 ,-
5. Rouge Allure - Fantasque € 32,-
6. Rouge Allure Extrait de Glosse - Attirance € 32,-
7. Stylo Yeux Waterproof - Or Rose € 23,50
8. Stylo Yeux Waterproof - Béryl € 23,50

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded